Hasan Özen
Hasan Özen
13 Nisan 2019 Cumartesi 13:17
HAYRİ SAMUR SERT KONUŞTU ‘’ŞER GÜÇLER BİRLEŞTİ, FİLM FIRILDAK ÇEVİRDİ’’

31 Mart Yerel seçimlerinde Karaman’ın Sarıveliler İlçesinde Belediye Başkanlığı seçimlerimi kaybeden Hayri Samur,  kamuoyun basın yoluyla açıklamalarda bulundu.
Karaman Polisevinde basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Hayri Samur seçim değerlendirmesinde bulundu.
AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ
Seçimleri kaybeden Hayri Samur kahvaltının ardından yaptığı konuşmasında;
“Belediye başkanlığı gönül işidir. Makamı hizmet yeridir. Güzel işler yapar dua alır, yapmazsanız beddua alırsınız. Bildiğiniz gibi ben 2 dönem Sarıveliler’de Belediye Başkanlığı yaptım. Görev sürem içinde elimizden geldiğince hizmetler yaptık. 200 kişilik tekstil atölyesi kazandırdık. Bölgede madencilik bitti. İstihdama alternatif yerler kazandırmaya çalıştık. 
Ben 31 Mart seçimlerinde Reisi Cumhur’u temsil ederek Adalet ve Kalkınma Partisinden yine aday gösterildim. Sonuç olarak seçimleri çok az bir oy farkı ile kaybettik. Yalnız burada şunu açıkça belirtmek istiyorum. Seçimlerde tüm şer güçler birleşti film fırıldak dümen çevirdiler ve bugün davasına ihanet eden adayı desteklediler. Hayri Samur olarak bu seçimlerde ben kendi oyumu aldım. Bunu söylemek istiyorum. Takdir kamuoyunun. Ben hizmet adamı oldum. Kimsenin adamı olmadım. Kişiler değil Sarıveliler, Karaman ve Ülkenin menfaatleri için hizmet edilmelidir. “diyerek serzenişlerde bulundu. Samur daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak toplantıyı sonlandırdı.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol