Hasan Özen
Hasan Özen
25 Mayıs 2018 Cuma 19:25

Ak Parti Karaman Milletvekili Adayı Hüseyin Mutlu, partisinin aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında, 24 Haziran seçimlerini muzaffer bir şekilde tamamlamak için başta teşkilat mensupları ve partiye gönül vermiş dava arkadaşlarına büyük bir özveri ve gayret düştüğünü ifade etti. Mutlu konuşmasında;
“Yunus Emre’nin tabiri ile “Gelin tanış olalım, işi kolay kılalım, sevelim sevilelim dedik. İnşallah bu kutlu yolda üzerimize düşen vazifeyi yerine getirerek başarıyla muzaffer bir şekilde ayrılacağız. 1989 yılında Karaman’da doğdum. İlk ve orta tahsilimi Karaman2da yaptım. Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum. Kamu hukuku yüksek lisansı tamamladım. Aynı zamanda Endüstri Mühendisliğinde de Yüksek Lisans eğitimim devam ediyor.
Mesleki hayatıma ise 2012 yılında Karaman’da “Mutlu Hukuk Bürosunu” açarak  atıldım. Şu anda kurumsal bir halde ve yaklaşık 54 ilde hizmet ediyoruz.  Başta İş Hukuku ve Sigorta Hukuku olmak üzere hizmetlerimizi yürütüyoruz. Bu vesile ile sayın Cumhurbaşkanımızın kararı ile 24 Haziran’da yapılacak seçimlere aday adayı oldum. Partimizin teveccühü Cumhurbaşkanımızın da takdiri ile Allah kısmet etti, Karaman’dan 3. Sıra Milletvekili Adayı olarak gösterildik. Bu yolda elimizden gelen gayreti göstereceğimize kimsenin şüphesi olmasın. İnançla ve şevkle elimizden geleni yapacağız. Bundan dolayı da gerekirse uyumayacak ve çalışmalarımızı artıracağız. Özellikle burada teşkilatımıza sesleniyorum. Hep birlikte güçlü bir şekilde kendimizi ifade ederek çalışmalarımıza yoğunluk verelim. Ülkemizin içinde bulunduğu bu dönemi de dikkate alarak bu kutlu yolda mazlumların sesi olabilmek için ülkemizin gönül coğrafyasında yer aldığını da bilerek başarılı olacağız. Bugün Ortadoğu, Afrika ve Uzak Doğu dahil gözünü ülkemize çevirmişken biz bu yolda başarısız olamayız. Bunun için herkesin üzerine düşen görevini yapacağına inanıyorum. Bizlerde üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz. İnşallah 24 Haziran seçimlerini muzaffer bir şekilde tamamlayacağız. Karaman’ımızın daha fazla yatırım ve hizmetlerden faydalanması için 3 Milletvekilliğini de kazanmak istiyoruz. Güçlü bir şekilde biz bu çalışmalara hazırız. Karaman için kat ve kat artacak hizmetleri buluşturmak için çaba sarf edeceğiz. Karaman elması gibi hak ettiği değeri de bulacak. Uluslararası pazarda yerini alması ve bununla alakalı gerekli depolama tesislerinin yapılmasına vesile olmaya çalışacağız. Karaman’a yeni yatırımların, yeni yüzlerin yeni sanayi çeşitlerinin kazandırılması için de mücadele edeceğiz. Tabi ki çok projelerimiz var. İnşallah bunu uzun uzun anlatacağız. Hep beraber güçlü bir şekilde birlik beraberlik içinde elimizden geldiğince çalışacağımıza inanıyor, hepinizi sevgi saygı ve muhabbetle kucaklıyorum.”dedi.

Son Güncelleme: 25.05.2018 19:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol