Hasan Özen
Hasan Özen
06 Ağustos 2019 Salı 01:40
İTTİFAK ÇATIRDADI!

 Abidin Çağlayan şahsi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Başkanımız açıklamalarında;

* Belediye Başkanı önceki dönem AK Partili Belediye yönetimlerini yandaşı yoldaşı kayırmakla, belediye kaynaklarını ceplerine atmakla hortumlamakla suçlamaktadır. Bu ağır ithamlar yenilir yutulur değildir.
* Sayın başkan Karaman halkı size mührü ve anahtarı teslim etti, belediyenin tüm evrak ve belgeleri elinizde, tespit ettiğiniz suç ve suçlular varsa göreviniz gereği size düşen suç duyurusunda bulunarak suçluların yargılanmasını sağlamak
* Sayın başkan boş boş konuşmayacaksın, hele iftira hiç atmayacaksın çünkü size yakışmaz, iftira atmak ne inancımızda nede töremizde vardır. Milletimizin sizden beklediği laf yapmak değil gereğini yapmanızdır.
* Sayın başkan varsa suçlular hakkında davanı aç sonuna kadar yanındayım ve bu davanın takipçisi olacağım. Ortada suç yoksa lütfen boş boş işlerle Karaman’ı oyalamayın. İcraat yapın iş yapın iş!. Karamanın sizden beklentisi budur.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
vatandaş yandaş 2019-08-06 22:18:18

İFTİRAMI KİMİN HADDİNE BELEDİYEDE MEVKİ MAKAM KAZANANLAR BELEDİYEYLE İŞ YABANLAR DİŞİYLE TINRNAGIYLA KAZARAK BU GÜNLERE GELDİLER SAYIN ÇAĞLAYAN SİZDE UZUN YILLARDIR SİYASETİN DIŞINDA KALMIŞTINIZ SİZDE AYNI YÖNTEMLE BAŞKAN OOLDUNUZ HAKKINIZ