Hasan Özen
Hasan Özen
11 Mayıs 2018 Cuma 02:40
“İYİ BİR ÜLKE, İYİ BİR GELECEK, İYİ BİR KARAMAN İSTİYORUZ”

İYİ Parti’nin Karaman’da aday adayları arasında yer alan genç ve güzel avukat Merve Uçar, memlekete hizmet adına umut ettiği vizyoner bakış açısı, partililer ve halk tarafından da beğeni topluyor.
Ülkenin daha çağdaş medeniyet göstergesinde yer alması gerektiğini belirterek, parlamenter sistemi yaşatmak, denge ve kontrol ilkesi üzerinde hizmet anlayışı ile fırsat eşitliğinin sağlanması gerektiğine de vurgu yapan İyi Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Merve Uçar, bağımsız, tarafsız ve adil yargıya kavuşmakla birlikte; inançlara saygı ve ifade özgürlüğünün de sağlanabildiği bir ülke hedeflediklerini dile getirdi.
“TEK ADAMLIĞIN ÖNÜNE GEÇMEK İSTİYORUZ”
Öncelikle demokratik parlamenter sistemi getirerek ülke yönetiminde güç dengesini sağlamak ve tek adamlık sisteminin önüne geçmek istiyoruz. Biz yargı tarafsızlığının ve bağımsızlığının olduğu, hukukun üstünlüğü ilkesinin geçerli olduğu, bireylerin hak ve özgülüklerinin korunduğu ifade özgülüğünün gerçek anlamda hayat verilmiş bir şekilde uygulamada geçerli olduğu bir ülke istiyoruz. 
“İYİ BİR KARAMAN, İYİ BİR ÜLKE, İYİ BİR GELECEK İSTİYORUZ”
“Biz rüşvetin yolsuzluğun olmadığı kayırmacılığın olmadığı bir ülke istiyoruz.” diyen İyi Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Merve Uçar;
“Kadına şiddet haberleriyle çocuk istismarları haberleriyle ülkemizin çalkalanmadığı bir ülke istiyoruz.
Bizler gençlerin işsiz kalmadığı hiçbir şekilde gelecek kaygısı taşımadan hareket edebildiği her anlamda huzurlu ve güvenli bir ortam güvenli bir ülke istiyoruz. 
Kısacası biz İyi bir Karaman, İyi bir ülke, İyi bir gelecek istiyoruz. Ve bu hedeflerimizin gerçekleştirilmesi için de elimizden geleni ardımıza koymayacağımızı bütün gücümüzle çabalayacağımızın sözünü veriyoruz. İyi Parti Türkiye’ye iyi gelecek. Türkiye iyi olacak.”dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol