Hasan Özen
Hasan Özen
25 Mayıs 2018 Cuma 20:02

24 Haziran 2018 Genel Seçimlerine girecek olan Türkiye’nin kritik bir sınava hazırlandığını ifade eden Selman Oğuzhan Eser, Karaman’da Milletvekili Adayı olarak gösterilmesini; “Rabbim bunu da nasip etti. Cumhurbaşkanımızın takdiri ile aday gösterildim. Şimdi bir bütün ve tek vücut halinde çalışma zamanı. Cumhurbaşkanımızın arkasında durma zamanı. Karamanımız ve Türkiye’mizin aydınlık geleceği için hep beraber yeni hedeflere koşma zamanı.”diyerek tüm dava arkadaşlarını bu yolda özverili bir şekilde çalışmaya davet etti.
Kendisini bir kez daha tanıtarak konuşmasını sürdüren Ak Parti Karaman Milletvekili Adayı Selman Oğuzhan Eser; 
“Milletvekilliği seçimlerinde yeni sistemde hukukçulara çok görev düştüğünü düşündüm. Ve bir avukat olarak aday adayı olmaya karar verdim. Cumhurbaşkanımızın da takdiri ile aday gösterildim. Ve rabbim bize nasip etti. Seçilmem halinde Meclisteki çalışmalara doğrudan katıldığımız takdirde mesleki alanda çok faydalı olacağımızı düşünüyorum. “dedi.
Seçimlerin önemine de değinen Ak Parti Karaman Milletvekili Adayı Selman Oğuzhan Eser;
“Buradan seslenmek istiyorum, Cumhur İttifakına muhalif olan, Cumhur İttifakına destek vermeyecek olan Milliyetçi Hareket Partisine mensup arkadaşlarımız ve Saadet Partisinde yer alan Milli Görüşcü arkadaşlarımızın diğer ittifak partilerine oy verdikleri takdirde hangi Milletvekilini çıkaracaklarını düşünerek ve bir daha istişare ederek bizim yanımızda yürümelerini ve aynı davaya sahip olduğumuzu ve dünyaya aynı gözle baktığımızı hatırlatmak isterim. 
Çünkü zaman birlik ve bütünlük zamanı. Zaman Cumhurbaşkanımızın arkasında durma zamanı. Teşkilatımızla ve bu davaya gönül vermiş tüm halkımızla Karamanımız ve Türkiye’mizin aydınlık geleceği için hep beraber yeni hedeflere koşmak için çalışacağız. Hepinizi sevgiyle selamlıyor, teşekkür ediyorum.”dedi.

Son Güncelleme: 25.05.2018 20:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol