22 Şubat 2017 Çarşamba 12:36
45 Yaşındaki Yedek Kaleci Gündemde !

Arsenal, İngiltere Federasyon Kupası'nda (FA CUP) amatör küme ekiplerinden Sutton United'la karşılaştı. Yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkan Londra ekibi, mücadeleyi 2-0 kazandı ve çeyrek finale çıktı.

İngiltere futbol takımları arasındaki sıralamada kendisinden 105 basamak altta yer alan rakibini 26’da Perez'in, 55. dakikada ise Theo Walcott’un attığı gollerle geride bırakan başkent ekibi, adını çeyrek finale yazdırdı.

Walcott Arsenal tarihine geçti

2006 senesinden bu yana Arsenal formasını terleten 27 yaşındaki Theo Walcott, kulüp tarihine geçti. Yetenekli oyuncu, tüm kulvarlarda 100. golünü kaydetme başarısını gösterdi. Başarılı futbolcu aynı zamanda başkent temsilcisinde 100 gol barajına ulaşan 18. Oyuncu olmayı başardı. 5 bin kişilik Gander Green Lane Stadı'nda oynanan mücadelede Arsenal’in Türk asılı Alman yıldızı Mesut Özil, 18 kişilik kadroda yer almadı.

45 Yaşındaki Yedek Kaleci Maça Damgasını Vurdu

Mücadelenin en çok dikkat çeken ve dünya gündemine oturan olayı ise amatör küme ekibi Sutton United'ın 45 yaşındaki yedek kalecisi Wayne Shaw oldu. Shaw’ın müsabaka esnasında karnını doyurduğu görüntüler kameralara yansıdı.

Deneyimli file bekçisi, maçın oynandığı esnada karnı acıkınca maçın devam ettiği esnada yedek kulübesinde ekmek arası bir şeyler yedi. Geceye damga vuran Shaw’ın yaptıkları bununla da sınırlı kalmadı. Maçtan önce de yedek kulübesini süpürdüğü ekranlara yansıdı. 45’lik kalecinin devre arasında da taraftarlarla bara gittiği ortaya çıktı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol