Hasan Özen
Hasan Özen
04 Mart 2019 Pazartesi 13:46
ANALİG HENTBOL’DA YARI FİNALE ÇIKAN TAKIMLAR BELLİ OLDU

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 2018-2019 sezonu faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi hentbol çeyrek final müsabakaları Yunus Emre Spor Salonu ve KMÜ Spor Salonu’nda 17 ilden yaklaşık 384 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu. 
Yunus Emre Spor Salonu’nda düzenlenen açılış seremonisinin ardından başlayan ve 3 gün boyunca devam eden müsabakalar bir birinden heyecanlı karşılaşmalara sahne oldu. Kızlar ve erkekler kategorilerinde yarı final mücadelesi veren sporcuların heyecanına antrenörleri de ortak olurken, Karamanlı sporseverler ise müsabakalar boyunca takımları yalnız bırakmadı.
Müsabakalar sonunda erkeklerde Mersin, Kayseri, Isparta, Niğde, Ankara ve Sivas takımları bir üst tura çıkarken kızlarda bu isimler Antalya, Yozgat, Kayseri, Mersin, Ankara ve Konya takımları oldu.
Dereceye giren takımlara ve sporculara başarı belgeleri ve madalyaları düzenlenen ödül töreni ile takdim edildi.
Karaman olarak önemli spor müsabakalarına ev sahipliği yapmaya devam ettiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “17 il, 24 takım ve yaklaşık 384 sporcunun yer aldığı Anadolu Yıldızlar Ligi hentbol çeyrek final müsabakalarına en iyi şekilde ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Karamanlı sporseverler de 3 gün boyunca devam eden müsabakalara yoğun ilgi göstererek takımlarımızı yalnız bırakmadılar. Çeyrek final müsabakaları sonunda dereceye giren takımlarımıza 27-29 Mart tarihlerinde Denizli ve Kars’ta düzenlenecek yarı final müsabakalarında başarılar diliyorum” dedi.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol