Hasan Özen
Hasan Özen
25 Haziran 2019 Salı 09:14
BAŞKAN BÜYÜKKARCI’DAN GENÇLERE DAVET

Yapılan açıklamada; Judo, Basketbol, Badminton, Atletizm ve Voleybol branşlarındaki yaz okullarına katılacak öğrencilerin Ayrancı Belediyesi’ne başvurmaları istendi. Ücretsiz olan okullara kayıt için 2 adet fotoğraf, sağlık raporu ve kimlik fotokopisi gerekiyor. Yaz spor okullarında deneyimli hocalar eşliğinde eğitim verileceğini söyleyen belediye başkanı Yüksel Büyükkarcı, ‘’Çocuklarımızın gelişimi açısında bu yaz okullarını önemli görüyorum’’ dedi.
Gençlere tatili fırsata çevirin çağrısı yapan Büyükkarcı; ‘’Eğitim ve öğretime uzun bir aranın verildiği yaz tatili, gençlerimizin farklı konularda kendilerini geliştirmeleri için önemli bir fırsat. Bu okullar bir öğrencinin gerek fiziksel, gerekse ruhsal açıdan gelişimi için oldukça mühim. İlçemizdeki öğrencilerin spora yönelmesi, başarılı olması en önemli temennimiz ancak, bu okulların öğrenci açısından farklı bir katkısı daha var. Şöyle ki, gelişim çağındaki bir birey elinin, ayağının veya beyninin neye daha fazla yatkın olduğunu bu yaz spor okullarında keşfeder. Bir anlamda kendisinde var olan ışık bu okullardaki antrenmanlarla ortaya çıkar.
Alanında uzman hocalarımızın bilgi ve birikimleri ile yalnız bırakmayacağı öğrencilerimiz, eğitimleri süresince aldıkları disiplini yaz okullarına gelerek tatilde de koruyacak, sağlıklı ve zinde bir tatil geçirmiş olacaklar. Öte yandan ilerleyen dönemde değişik branşlarda oluşturmayı düşündüğümüz kulüpleşme fikrimiz bu öğrenciler arasından seçeceğimiz gençlerle hayat bulacak. Atatürk’ün ‘’Sporda başarılı olmak için bütün milletçe sporun niteliği ve değeri anlaşılmış olmak ve ona kalpten sevgiyle bağlanmak ve onu vatani görev saymak gerekir’’ sözünden hareketle belediye olarak bu yaz tatili boyunca en önemli desteği sportif faaliyetlere ayırdık. Gençlerimizin bir an evvel kayıtlarını yaptırmalarını ve bu dönemi dolu dolu geçirmelerini temenni ediyorum.’’ diye söyledi.


 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol