Hasan Özen
Hasan Özen
23 Kasım 2019 Cumartesi 18:28
ÇAĞLAYAN’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Bizlere evrensel doğruları öğreten, aidiyetimizi güçlendiren, bilginin erişilmesinde ve kullanılmasında rehberlik eden öğretmenlerimize sadece bugün değil her zaman devlet ve millet olarak müteşekkiriz.

İyi yetişmiş, nitelikli insan gücüne sahip milletlerin temel özelliği eğitime büyük önem vermesidir. Milletlerin varlığını sürdürmesi, kalkınması için eğitimin en önemli unsuru olan öğretmenlerimizin çok büyük fedakârlıkla çalıştıklarını görmek, geleceğe yönelik umutlarımızı hep canlı tutacaktır. Öğretmenlerimiz milli ve manevi değerlerimizin teminatıdır. Taze dimağlara yol gösterici bir gönül eridir. Büyük bir özveriyle, sabırla, titizlikle çalışan öğretmenlerimiz, kültürümüzü yarınlarımız olan gençlere aktarmaktadır.

'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışını benimsemiş bir hükümet olarak da insana yapılan her türlü yatırıma büyük değer atfediyor, öğretmenlerimizi baş tacı ediyor, emeklerini takdirle karşılıyoruz.
 
Bu vesileyle, 1981 yılından bu yana her yıl Öğretmenler Günü olarak kutladığımız 24 Kasım gününün tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol