Hasan Özen
Hasan Özen
24 Temmuz 2017 Pazartesi 18:26
ÇALIŞKAN, "FUTBOL TAKIMI YOK AMA 100 MİLYON LİRALIK STAT VAR"

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman’ın aldığı yatırımların diğer illerin yatırımlarına göre daha büyük olduğunu bildirdi.
Çalışkan, Karaman Valiliği tarafından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, çalışmalar yaparken eleştirilerin olacağını fakat bu eleştirilerin yapılırken yapıcı olunması gerektiğini aktardı. 
Çalışkan, “Nüfus bazında kriterler doğrultusunda baktığımız zaman Karaman’ın aldığı yatırımlar gerçekten çok büyük yatırımlar. Biz aslında şehrimizi küçümsüyoruz. Bazen şehrin hedeflere ulaşmasında hızlı bir şekilde ilerlemesinde basın mensuplarımızı çok önem veriyorum. Eleştiriler olacak, projeler fikirler olacak ama bu eleştiriler hep yapıcı olması lazım. Birleştirici olması lazım. İnsanlara cesaret vermek gerekir. Ülkenin yöneticilerine, sivil toplum örgütlerine güç vermek gerekir ki hedeflerine Karaman bir şekilde ulaşsın. Bütün kriterleri incelerseniz Karaman çok farklı bir noktadadır. İkinci organize sanayi bölgesinin çalışmaları başladı. Serbest bölgenin dün arsa tahsisi geldi. Lojistik merkez, havalimanı, hızlı tren” dedi.
KARAMAN STAT PROJESİ CUMHURBAŞKANINA GÖSTERİLDİ
Belediye Başkanı Çalışkan, kente yeni yapılacak olan stadyum çalışmaları hakkında bilgi vererek, şöyle konuştu:
“Bu hafta itibariyle Gençlik ve Spor Bakanlığımız başlatmış olduğu futbol sahasının projesi gelecek. Onla ilgili Sayın Cumhurbaşkanımıza projeyi götürmüşler, stat yapılacak Türkiye’de bir tane 100 milyon değerinde bir proje. Karaman neden UEFA kriterleri mi istiyor demişler. Hani takım var mı hiçbir takım yok ama takım olmamasına rağmen Karaman’a 100 milyon değerinde spor tesisi yapılıyorsa işte bu Karaman’ın birlikteliğinin bu Karaman’ın beraber hareket ettiğini gösteriyor.”
“Biz bu koltukta otururken eksiklerimiz, yanlışlarımız olabilir bu yanlışları eksiklikleri tamamlamak için sizlere ihtiyacımız var” diyen Çalışkan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bir bütünü sağlamak gerekir. Morale ihtiyaç vardır. İnsanları çalıştıkları alandan dışarı çıkartmak değil çalışma alanlarının içerisine dâhil etmek gerekir. Toplumu bilgilendirmek gerekir. Yönlendirmek gerekir. Bunu ben yapsam belediye başkanı reklam yapıyor derler Valimiz yapsa aynı şey basın mensupları gerçekleri, doğruları ifade edebiliyorsunuz sahaya çıkın her taraf şantiye alanı. Her taraf inşaat alanı. Doğru bilgileri vermek, doğruları anlatmak gerekir arzuladığımız hedeflere ulaşırız.”

Son Güncelleme: 24.07.2017 18:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol