05 Mart 2017 Pazar 08:32
Galatasaray'a Üzücü Haber

Galatasaray'ın en önemli futbolcularından olan Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder bu sezon sakatlıklardan kurtulamıyor. Spor Toto süper liginde yapılacak Antalya spor maçı öncesi yapılan son idmanda sakatlandı. Çekilen MR sonrası c doktorlar tarafından en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı söylenmektedir.

Wesley Sneijder

1984 doğumlu Hollandalı futbolun en önemli yıldızlarından Wesley Sneijder bu sezon iki kez aynı baldırından sakatlandı.

Galatasaray bu sezon Wesley Sneijder olmadan oynadığı tüm maçlarda sıradan bir takımdan farkı olmamaktadır. Galatasaray'ın beyni görevini yapan ve takımı orkestra şefi gibi yöneten Sneijder takımın yeni antrenörü ile analaşamadığı bu yüzden ligin ilk yarısındaki sakatlığının tekrar nüksettiğini ve bu yüzden tedaviye başlandığını doktorlar söyledi.

Yeni Teknik direktör Tudor geldikten sonra Galatasaray' da bir miktar düzelme olsa da yeni teknik direktör yöneticilerle yaptığı toplantıda takımın yaş ortalamasının yüksek olmasından şikayet ettiği formsuz ve antrenman yüklemelerinin eksik olduğu konusunda eski teknik direktörü kötüleyen bir rapor hazırladı.

Rapordan sonra yapılan idmanlarda yükleme ve kendi antrenmana programı doğrultusunda çalışmalara başlayan Tudor ilk firesini Sneijder oldu. Bu sezon sürekli sakatlıklara boğuşan futbolcu Tudor geldikten sonraki ilk maçı olan Çaykur Rizespor karşısında kendi isteğiyle sakatlığı tam geçmediği düşünülerek riske atılmamış ve Galatasaray'ın yeni hocasıyla ilk maçında puan kaybetmesine sebep olmuştu.

Geçtiğimiz hafta Spor Toto Süper Ligde oynanan Galatasaray Beşiktaş derbisinde oynayan Hollandalı yıldız Sneijder performansı takımına puan almasını sağlayamasa da takımın etkili isimlerindendi. Ama yine de tam iyileşmediği için derbinin de ikinci yarısında oyundan aldı. Bu hafta içi Antalyaspor hazırlıkları kapsamında antrenmanlarda Sneijder'e verile görev ve sorumlukları çalışırken futbolcu da huzursuz ve yeni teknik direktöre alışamadığı için sakatlığının tekrar nüksettiğini ve bu yüzden tedaviye başlandığını açıklandı.

Sneijder bu hafta Spor Toto Süper ligde yapılacak olan Antalyaspor maçında ve gelecek hafta Spor Toto Süper ligde yapılacak Gençlerbirliği karşılaşmalarında takımını yalnız bırakacak gibi gözükmektedir.   

Son Güncelleme: 05.03.2017 09:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol