09 Mart 2017 Perşembe 12:47
Heyecan Dorukta! Beşiktaş-Olympiakos Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta?

UEFA Avrupa Liginin son 16 turdaki ilk maçında karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş – Olympiakos karşılaşması 9 Mart Perşembe günü saat 23.05’de gerçekleşecek. Yunanistan Georgios Karaiskakis Stadı’nda oynanacak maç, TRT 1’den canlı olarak yayınlanacak.

Olympiakos'un konuğu olacak olan Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçı ile Avrupa kupalarındaki 193üncü mücadelesini gerçekleştirmiş olacak. Siyah beyazlı takım, Avrupa kupalarında yaptığı 192 maçın 71’ini kazanmış, 80 maçı kaybederek 41’de ise berabere kalmıştı. 

Avrupa sahalarında rakip filelere 245 kez gol atan siyah beyazlı takım kendi kalesinde ise 276 kez gol gördü. 



Beşiktaş - Olympiakos karşılaşmasını Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Danny Makkelie yönetecek ve Hessel Steegstra ile Mario Diks de yardımcı hakemlik yapacaklar. 

Siyah beyazlı ekip, Avrupa kupalarında 97inci dış saha mücadelesini gerçekleştirecek. 96 kez Avrupa deplasmanında mücadele eden Beşiktaş, bu maçların 22’sini kazanarak, 18 maçı da berabere tamamladı. Konuk olduğu 96 maçın 56’sında da rakiplerine yenildi. Konuk sahalarda 107 kere rakip kalelere gol atan Beşiktaş, kendi kalesinde de 180 kez gol gördü. 

Bu sezon Beşiktaş’ın, Avrupa arenasında yaptığı 4 deplasman maçının 2’sinde galibiyet yaşadı, diğer bir karşılaşmada yenilgi ve diğerinde de beraberlik aldı.

Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş’in de yarın ki Beşiktaş – Olympiakos karşılaşması Avrupa kupasındaki 15inci maçı olacak. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol