Hasan Özen
Hasan Özen
24 Kasım 2019 Pazar 18:12
KARAMAN BELEDİYESPOR AKŞEHİR’DE YARA ALDI

Ligde zirveyi kovalayan 3 takımdan biri olan Karaman Belediyespor, grubun güçlü ekiplerinden Akşehir Belediyespor’a 4-0 mağlup oldu.

Karşılaşmaya iyi başlayan Karaman Belediyespor, buna rağmen ev sahibi takımın hızlı ataklarında savunma verdiği boşluklarda kalesinde gördüğü golle devre arasına 1-0 mağlup girdi.

Karaman Belediyespor, maçın ikinci yarısında beraberlik için ataklarını güçlendirirken, 70. Dakikada savunmada yaptığı hata sonucu kalesinde 2. golü gördü. Golden sonra oyun disiplininden kopan Karaman Belediyespor yaptığı basit hatalarla 79.ve 86. dakikalarda kalesinde gördüğü gollerle mücadeleden 4-0 mağlup ayrıldı.

Mücadelenin kalan kısmında gol sesi çıkmazken, Karaman Belediyespor 10. Hafta sonunda 19 puanda kaldı. Ev sahibi ekip ise aldığı galibiyetle puanını 18’e yükseltti.

Maç sonunda ev sahibi ekipte sevinç, Karaman Belediyespor’da ise hüzün hakimdi. Maç sonunda teknik kadro ve yönetim Karaman Belediyespor’lu oyuncuları teselli etti. 

Zirveyi ilgilendiren diğer karşılaşmalarda ise Kestelspor Sarayönü deplasmanından 3-0 galip ayrıldı. Yine Manavgat Belediyespor evinde konuk ettiği Isparta 32 Spor ile 2-2 bereabere kaldı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol