Hasan Özen
Hasan Özen
24 Nisan 2019 Çarşamba 12:47
KARAMAN’A BİR GURURDA SUDE PAN’DAN

Bilecik’te düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Karate Türkiye Birinciliği müsabakalarında 38 kiloda mücadele eden Karamanlı sporcu Sude Pan, Türkiye Şampiyonu oldu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Bilecik’te düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Karate Türkiye Birinciliği finallerinde38 kiloda mücadele eden Karamanlı sporcu Sude Pan, altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu. 
Türkiye’nin en büyük alt yapı projelerinden biri olan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) müsabakalarında Karaman’ın büyük başarılara imza atmaya devam ettiğini belirten Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Bilecik’te düzenlenen ANALİGKarate Türkiye Birinciliği finallerinde ilimizi başarıyla temsil ederek başarısını altın madalya ile taçlandıran sporcumuz Sude Pan’ı ve antrenörünü kutluyorum. Badminton branşından Melih Kağan Yavuz’un ardından karate branşında Sude Pan’ın başarısı ile bir kez daha gurur duyduk. Bu başarıların ilimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sporcularımıza spor hayatları boyunca başarılar diliyorum.”

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol