18 Mart 2017 Cumartesi 23:21
Lyon'dan Beşiktaş Açıklaması !

UEFA Avrupa ligi çeyrek final eşleşmeleri kura çekiminin ardından Lyon takımının yöneticileri tarafından Beşiktaş ile ilgili açıklama geldi. Lyon yöneticisi Beşiktaş’ın çok iyi ve güçlü bir takım olduğunu söyledi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa ligi eşleşmeleri kura çekiminde Fransa’nın Lyon takımıyla eşleşti. Bu eşleşmenin ardından Lyon cephesinden açıklamalar geldi. Lyon takımı yöneticileri kuradan memnun olduklarını ifade ettiler.

Bernard Lacombe "Beşiktaş bizim için her zaman zor bir rakip"

Olimpik Lyon takımının Başkan danışmanı Bernard lacombe kurayı yorumladı. Başkan danışmanı Lacombe’’Türk futbolunu tanıyoruz ve biliyoruz. Orada oynanan maçlarda sıcak bir atmosfer var. Bu her zaman ilgi çekici bir durum. Beşiktaş çok iyi ve kaliteli bir takım. Şu anda iyi bir seviyedeler. Göreceğiz neler olacağını bilemezsiniz. Beşiktaş takımı bizim için her zamana zor bir rakip. Onlarla karşılaşmaktan dolayı büyük zevk alacağız. İkinci maç daha zevkli ve çılgınca bir maç olacağını umuyorum.^^ açıklamalarında bulundu.

Beşiktaş ile Lyon arasında yapılacak olan ilk maç 13 Nisan Perşembe günü Lyon’un kendi sahasında Park Olympique Lyonnais stadında oynanacak. Karşılaşmanın rövanşı ise 20 Nisan Perşembe günü Vodafone arena stadında oynanacak.

Fikret orman "Lyon zor bir rakip ama elimizden geleni yapacağız."

Beşiktaş’ın Avrupa ligi çeyrek final eşleşmesinde Fransa’nın Lyon takımıyla eşleşmesinin ardında başkan Fikret Orman kurayla ilgili açıklamalarda bulundu. Lyon takımının zor bir rakip olduğunu artık ilk sekiz içerisinde kolay takımlar olmadığını dile getiren orman elinden geleni yapacaklarını söyledi. Fikret Orman’’ Ben umutluyum açıkça konuşmak gerekirse. Benfica maçında 3-0 ‘dan geri geldik. Gideceğiz ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sanıyorum  Lyon takımının bu takımlardan pek bir farkı yok .Dinamo kiev maçındaki gibi ahlaksız bir hakem olmadığı sürece biz bu turu geçeriz. ‘’ açıklamalarında bulundu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol