16 Şubat 2017 Perşembe 14:58
Mavi Kaplanlar 400 sporcusu İle Minik Kaplanlarla Buluşuyor

Türk Telekom’un profesyonel olarak sahada mücadele eden basketbolcuları ile yetişmekte olan genç sporcuları, Ankara’da düzenlenen“Mavi Kaplanlar Minik Kaplanlarla Buluşuyor” panelinde bir araya geldi.

Muhabirimizin edindiği bilgiye göre, Türk Telekom Basketbol Şube ve Altyapılar Sorumlusu Mehmet Aldanmaz ile Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Baş Antrenörü Gencer Baytimur’un yanı sıra, takımın profesyonel oyuncuları da panelin konuşmacıları arasında yer aldı.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, spora ve sporcuya verdiği güçlü desteğini sürdürüyor. Türkiye’nin genç sporcularının yetişmesi konusundaki desteğini hem amatör hem de profesyonel platformlarda sürdüren Türk Telekom, bu süreçte birçok sporcuyu forması altında birleştirerek açtığı spor okullarıyla önemli bir altyapı oluşturdu.Türk Telekom’un basketboldan sorumlu yöneticileri, profesyonel oyuncuları ve basketbol okullarında eğitim görengenç sporcuları Ankara’da düzenlenen panelde bir araya geldi.

Ankara’da bulunan Türk Telekom Genel Müdürlüğü Kampus Spor Salonu’nda400 Türk Telekom sporcusunun bir araya geldiği Mavi KaplanlarMinik Kaplanlarla Buluşuyor panelinde, Türk Telekom Basketbol Takımının tarihçesini anlatan bir sunum gösterildi.

Türk Telekom Basketbol Şube ve Altyapılar Sorumlusu Mehmet Aldanmaz ile Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Baş Antrenörü Gencer Baytimur’un yanı sıra, Türk Telekom Basketbol takımının profesyonel oyuncuları da Mavi Kaplanlar Minik Kaplanlarla Buluşuyor panelinde yer aldı.Profesyoneller, Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Türk Telekom Basketbol takımında yer alan genç sporcuların sorularını tek tek dinleyerek onlara kendi deneyimlerini aktardı.

Türk Telekom’un, Türk basketbolunun gelişimine destek olan çalışmaları ile beraber spor ahlakı, aile ilişkileri, sosyal ilişkiler gibi kavramların, spora etkisi de masaya yatırıldı. Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü’nün birçok ulusal başarıya imza attığının da genç sporculara anımsatıldığı etkinlikte, kulübün 26 yılda, 5 kez Türkiye Kupası finali oynarken, 2 kez Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazandığı gibi önemli başarıların da altı çizildi.

İsmail Ethem Taboru

Son Güncelleme: 16.02.2017 15:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol