13 Kasım 2016 Pazar 09:50
Milli Sporcu Besler Belçika Max Şampiyonu Oldu
Bu sezon uluslararası arenada sürekli başarılı sonuçlar alan milli karting sporcusu Berkay Besler, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Muhabirimizin edindiği bilgiye göre, İtalya Sarno'da yapılan 2016 Rotax Max Challenge Grand Final'de senior kategoriyi üçüncü olarak tamamlayarak kariyerinin en önemli başarılarından birisini kazanan Milli sporcumuz Berkay Besler şampiyona lideri olarak geldiği Belçika Şampiyonası’nın, Genk pistinde yapılan son yarışını 4. sırada bitirdi ve yurtdışında başka bir ülkenin şampiyonasını kazanan ilk karting sporcusu oldu.

Sıralama turlarını ikinci sırada tamamlayan Berkay, ilk yarişı ikinci, ikinci yarışı da 3. sırada bitirdi. Günün 3. ayağında yarışı ikinci sırada götürürken, ayağını gazdan çeken milli sporcumuz aynı zamanda takım arkadaşlarının da podyum yapmasını sağladı ve gönülleri bir kez daha fethetti.

Podyumda şampiyonluk kupasını alkışlar altında alan milli sporcumuz, sevincini tüm takım arkadaşları ve ekibi ile doyasıya paylaştı.

Milli sporcumuz önümüzdeki haftasonu Türkiye Şampiyonası’nın son yarışı için tekrar pistte olacak. Berkay, “Bu mükemmel sezon için Bouvin Power takımına, Emre Ergökçen'e ve aileme sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Ülkemi en iyi şekilde ve en üst düzeyde temsil etmeye gayret ediyorum. O yüzden benim için her türlü kişisel fedakarlığı yapan bu insanlara karşı minnet doluyum şeklinde sözlerini noktaladı.


 İsmail Ethem TABORU
Son Güncelleme: 13.11.2016 09:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol