Hasan Özen
Hasan Özen
07 Mayıs 2019 Salı 12:30
POTANIN PERİLERİ KARAMAN’DA PARLADI

Türkiye Basketbol Federasyonu Yurtiçi Faaliyetleri Programı kapsamında Karaman’da düzenlenen U18 (Kız) Anadolu Şampiyonları Yarı Final müsabakaları Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmalarının ardından sonra erdi. 
4 gün boyunca 12 takımdan 144 sporcu bir üst tur mücadelesine sahne olan karşılaşmalarda İstanbul Yıldızları Körfez, Emlak Konut Spor, Çerkezköy Belediye ve Kocaeli Basket takımları Çanakkale’de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası finallerinde mücadele etme hakkı kazandı.
Yarı final müsabakalarının sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek,” Türk basketbol alt yapısı için önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptık. 4 gün boyunca bir birinden çekişmeli geçen karşılaşmalarda geleceğin yıldız adayı sporcularını canlı olarak izleme fırsatı bulduk. Fairplay kuralları çerçevesinde oynanan müsabakalar sonunda bir üst tura çıkan takımlarımızı tebrik ediyor, Çanakkale’de düzenlenecek Türkiye finallerinde başarılar diliyorum.” 
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol