15 Şubat 2017 Çarşamba 17:19
Teknik Direktör Yılmaz Vural'ın O Açıklaması !

Teknik Direktör Yılmaz Vural, Galatasaray’a teknik direktör olarak kabul edilmesi halinde 2016-2017 yılı sezonunda Galatasaray’ı lig birincisi olarak sezon sonuna taşıyabileceğini ima etti.

Galatasaray’ı şampiyon yapmak konusunda iddialı konuşan Teknik Direktör Yılmaz Vural, Beyaz Tv’de yayımlanan bir futbol programına bağlanarak canlı yayında bazı açıklamalarda bulundu. İşte Yılmaz Vural’ın Beyaz Tv’de yayımlanan Derin Futbol isimli spor programında yaptığı o açıklamalar: Büyük takımda çalışabilmek her Türk antrenörünün hayalidir. Biz de istedik elbette ama maalesef olmadı. Ben daha önce Riekerink konsunda açıklamalar yapmıştım. Türk antrenör yok muydu diye. Bir göreve talip olunca Türkiye’de komik duruma düşüyorsun. Ben yapınca esprilere konu oldum. Elbette kıyaslanıyorsunuz kendisini. Şenol Hoca’dan sonra Türkiye’de en uzun süre takım yöneten hoca benim. Zaman doğru mu? Bize verirlerse ancak bu zamanlarda görev düşer. Verilmez de. Başarı oranım Riekerink’ten fazla olduğunu düşünüyorum. Çok iddialı da konuşmaya gerek yok ama gelirsem Galatasarıylılar pişman olmaz. Takımı iyi tanıyoruz. Zaman kaybedecek halim yok. Daha geçen ki maçı stadyumdan izledim.

Eğer Galatasaray şampiyon olmazsa benim hatamla olmaz. Bu kadar net söylüyorum. Deveye hendek atlatmıyoruz yahu! Herşeyi yabancılar yapar. Türkler yapamaz olmasın artık. Bakın Hamza kardeşim üç tane kupa aldı. Abdullah Avcı neler yapıyor? Adam yerine koyarsanız, şans verirseniz onlar da neler yaptığını gösteriyor.

Son Güncelleme: 15.02.2017 17:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol