06 Şubat 2017 Pazartesi 20:55
2017 e devlet işlemleri internet ile gayet kolay

Günümüz şartlarında E devlet ile Türkiye’de bir çok kurumsal işlemlerimiz online olarak yapılabiliyor. Ülkemiz teknolojinin imkanların dan e devlet gibi sistemler ile istifade ediyor. Kuruma gitmeden işmeler internette.

Birkaç tuşla E devlet giriş 2017 işlemleri ile devlet ile ilgili işlerinizi internet üzerinden yapma fırsatı buluyorsunuz. Ankara, İstanbul, Konya, Karaman ve diğer tüm illerimizden sisteme giriş yaparak sorgulama yapabilir teknolojinin bize sunduğu hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

2017 e-devlet işlemleri. Sorgulama yaparak sistemden bilgi alabilirsiniz. SSK dökümleriniz, emeklilik işlemleriniz ve benzeri bir çok konu hakkında e devlet ile bilgi almanız mümkün hale gelmiştir. Bu işlemler için kuruma gitmemek büyük bir kolaylıktır. Dakikalar için bir çok kurum işlemini yapabilmektesiniz.

Online bağlantı ile kurum işlemleri gayet kolay. Başvuru işlemlerinin bir kısmı da e devlet üzerinden yapılmaktadır. Bu sisteme şifre ile giriş yapılmaktadır. Ptt şubelerinde kimlik fotokopisi ile şifre almanız mümkün. İnternet bağlantısı olan herkesin bu sistemi kullanması faydalı olacaktır.

Bilgi edinme işlemleriniz için bu sistemi kullanabilirsiniz. Bu sistem sayesinde devletimiz açısından da kolaylık sağlanmaktadır. Kamu personeli vatandaşın işlemlerini tek noktadan yapabilmekte, kırtasiye masrafı, yol masrafı gibi birçok giderden kurtulmaktadır. E devlet son yıllarda hayatımızı kolaylaştırmış 2017 yılı içinde de birçok işlem için işimizi görecektir.

E devlet işlemleriniz için buraya bakabilirsiniz….

E devlet sistemi kurulduğu 2006 yılından günümüze milyonlarca işlem için kullanılmış ve hayatımızı kolaylaştırmıştır. E karaman haber sitesi olarak e devlet haberlerine zaman zaman yer vermekteyiz. E devlet giriş işlemlerini mutlaka öğrenmeliyiz. Çünkü artık akıllı cep telefonları yaygınlaşmış ve her ortamda internet bağlantısına erişebilmekteyiz. Sistemin kullanılmasını öğrenmek hayatın akışı içerisinde işlerimizi kolaylaştıracaktır. Sisteme turkiye.gov.tr adresinden ulaşılmaktadır.

e-karaman.com

Son Güncelleme: 06.02.2017 22:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol