27 Ağustos 2016 Cumartesi 10:12
Facebook'dan Star Wars Sürprizi

Star Wars savaşları başlıyor Facebook\'da şimdiden kullanıcıları ile savaşa hazır.Facebook Star Wars hayranlarına jet yaparak profil fotolarına ışın kılıcı eklemelerini sağladı bunun üzerine hayran kitlesin de artmış gibi görünüyor çünkü herkes tarafını seçiyor ve bu seçimlerine kimse karışmıyor isteyen iyilerin yanında isteyen de kötülerin yanında yer alıyor. Peki, sen kimin yanın da yer alacaksın hangi galaksi için savaşacaksın yoksa bazı asiler gibi sende kendi galaksini mi kuracaksın.

Kurarsan kiminle işbirliği yapacaksın. Bu sorular tüm Star Wars evrenin de yaşayan herkese soruluyor. Özellikle de daha seçim yapmayanlara. Eğer bir galaksi kurmayıp savaşın kızgın günlerine doğru bir taraf seçerim dersen, bu hataya düşme derim çünkü ortada kalanlar herkese tehdit oluşturur bu yüzden de öncelik onu öldürmek olur. Darth vader karanlık sith lordu söyle diyor ben zaten zafer için varım ve Yoda jedi ustası ben bizim için hedef daima iyilik olmalı ve iyilik yolun da ne pahasına olursa olsun yürümeliyiz diyor.

İşte Star Wars'da buna benzer çok konuşma var, çünkü ortada kalanları kendilerine çekmek istiyorlar. Liderler kampanyalarını kendi Facebook hesapları üzerinden yapıyor neyse ki şimdiye kadar iyiler önde. Bakalım bundan sonra ne olacak iyilerin önde olmasın da Facebook'un rolü çok etkili hem de çok etkili savaş kızgın hale gelince bunu fark ediyor olacağız ama bu yazıyı kızgın savaştan önce okuyanlar, şimdiden ne yapmaları gerektiğini öğrendiler. Facebook'dan Star Wars Sürprizi devam edecek gibi adı üstün de sürpriz olduğundan bilinmez ama Facebook ordusunu iyi hazırlıyor gibi sende stratejini iyi belirle ve iyi çalış büyük bir görev seni bekliyor olabilir. Az kaldı kızgın savaş dönemi başlıyor dikkatli ol...

Son Güncelleme: 27.08.2016 10:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol