14 Ağustos 2016 Pazar 10:53
Genç tarifeli nasıl olunur

Turkcell ' in gençler için büyük avantajları olan uygulaması, genç tarife sizlere büyük avantajlar sağlayacak. Konuşurken, mesajlaşırken ve internete girerken çok para harcamanıza gerek kalmayacak. Herkese uygun bir kampanyası bulunan genç tarifeye geçmek çok kolay tabi bunun için bazı şartlara uygun olmanız gerekmektedir. Genç tarifeli nasıl olunur diye merak edenler için araştırdık.

Genç tarifeli olmak için, 25 yaş ve altında olmanız gerekmektedir. Bunu belgelemek için kimliğinizle birlikte bir Turkcell İletişim Merkezi ' ne giderek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer hattın yasal sahibi iseniz sms ile de bu işleminizi kolayca gerçekleştirmeniz mümkün. Bunun için ' GENCTARIFE ' yazıp 2222 ' ye ücretsiz olarak sms gönderebilirsiniz.

Eğer hattınız kendi üzerinize kayıtlı değilse bile genç tarifeli olabilirsiniz. Ama her Turkcell 'li yalnızca tek bir hat ile genç tarifeli olabilir. Hat sahibi olanız için alt yaş sınırı 15 'tir. Eğer 18 yaşından küçükseniz ve hat sahibi olmak istiyorsanız velilerinizden imzalı bir kâğıt gerekecektir.

e-karaman.com

Son Güncelleme: 14.08.2016 10:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol