23 Aralık 2016 Cuma 19:40
Googlede Sıralama Nasıl Yükseltilir?

Googlede bir sitenin veya blogunuzun ilk sıralara gelmesini veya üstlerde olmasını istiyorsanız yapabilecek bir kaç işlem var. Bunlardan bir tanesi içeriği gerçekten güzel bir şekilde hazırlayıp renklerin tonlamalarını ayarlayıp insanın cazibesine yenik düşüp okuyacağı veya gezinebileceği bir yer haline getirmeniz veya konularınızla insanların tepkilerini çekerek de bu işlemi yapabilirsiniz.

Googlede bu sefer sitenizin günlük ziyaretçi sayısı artacaktır. Buda haliyle sizin web sayfanızı veya blogunuzu direk ön plana çıkartacaktır. Bunu nasıl yapılacağına dair bir bilginiz yoksa bile örnek sitelere girip hangi renkleri kullandıklarını ve nasıl bir işlem uyguladıklarını göz gezdirip bakabilirsiniz.

İkinci seçenek ise reklamlar olarak adlandırılan kullanıcılara batmasa bile aslında sizin işlerinizi gören küçük resimlerle de bunu yapabilirsiniz. Örneğin web sayfasının sağ ve sol kısımlarını reklam için ayırıp oralara reklam verebilirsiniz bu da sizin yine günlük ziyaretçilerinizi doğal bir şekilde arttıracaktır.

Artık günümüzde sadece sağ ve sol taraf yetmeyip bir de açıla popup pencereli çıktı onlarla da aynı şekilde web sitenizin günlük ziyaretçilerini arttırabilirsiniz. Son olarak ise hiç bir işe bulaşmadan SEO diye adlandırılan işlemi birilerine yapıştırabilirsiniz. Buda web site hakkında biraz açık fikirli olanız gerekmektedir çünkü gerektiğinde her şeyi değiştirip tamamen tekrardan dizayn edilir renkleriyle tonlarıyla butonlarıyla seçenekleriyle makaleleriyle buda manevi iç mimar gibi bu işin profesyonel olan insanlar artık hangi iş için hangi renk kullanılacağını ve nasıl tonlarda ne kadar kullanılması gerektiğini yapan insanlardır kolay kolay yanılma payı da olsa da yine de çoğu insandan daha iyi bir hale getirir bu da aslında ilk söylediğim maddeye dayanıyor yani iç tasarım dizayn olayları kolay olmamasıyla birlikte ciddi paralar karşılığı yapılmaktadır.

Bu yüzden çoğu kişi reklamları kullanmaktadır Google’ın bir de bize sağlamış olduğu bir arama metini var tabii bunlar ise google'a ne yazıldığı zaman web sitenin gösterilmesi gerektiğine dair bir kaç kelimeden oluşur. Yine aynı şekilde maalesef günümüzde yine bunu boşa kullanıp aklına gelen kelimelerle de doldurulmaktadır. Saydığım üç maddeden birisini yapabilirseniz ancak web sitenizin Googlede ki sıralamasını yükseltebilirsiniz.

Googlede bilgi adına devasa bir hazine var. Bizde başaranlar arasında olmak ve bu güzel arama motorunun nimetlerinden faydalanmak istiyorsak gerekli adımları armalıyız. Google tr ile İstanbul, Ankara, İzmir , Karaman ve diğer illerimizden bilgi erişimi yapabiliyoruz…

e-karaman.com

Son Güncelleme: 23.12.2016 19:40
Anahtar Kelimeler:
GoogleGoogledeGoogle Tr
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol