24 Ağustos 2016 Çarşamba 12:42
Iphone'un Yeni Rakibi Oppo'yu Tanıyalım

Peki, Iphone'un Yeni Rakibi Oppo'yu Tanıyalım. Oppo markası ülkemizde pek duyulmasa da Asya ülkelerinde yeni piyasaya çıkmasına rağmen çok yüksek bir satış hacmine ulaştı.2014 yılında 30 milyona yakın satış yapan Çinli telefon üreticisi geçtiğimiz yıl ise cirosunu da satışını da neredeyse ikiye katlamayı başardı ve 50 milyona yakın bir satış yaptı. Oppo'yu geçtiğimiz sene geçebilen tek Çinli teknoloji devi Huawei oldu.Peki, Oppo'nun En Çok Satan Modelleri Neler? Bu Modellerin Özellikleri Neler?Yeni telefon şirketinin en çok satan modelleri Oppo R7, Oppo R7s, Oppo R7 Plus oluyor. Peki, bu modellerin özellikleri neler? Şimdi hepsini açıklıyoruz...

 Oppo R7 Özellikleri:

Metal kasaya sahip olan Oppo R7, 5'' büyüklüğünde Full HD çözünürlüğe sahip ekrana sahip. Ayrıca ekranın diğer özellikleri Super Amoled olması ve 2.5D cam teknolojisiyle kaplı olması. Çift sim kart desteği olan Oppo R7, 64-bit tamı tamına 8 çekirdekli Snapdragon 615 işlemciye sahip. Daha özelliklerinin yarısını bile saymadık ama şu ana kadar saydığımız özellikleri ile ülkemizdeki birçok telefondan çok daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. Adreno 305 ekran kartı bulunan Oppo'nun R7 modelinde 3 GB Ram ve 16/32 GB dâhili depolama bulunmaktadır. Hafıza kartı takmak isterseniz 128 GB'a kadar hafıza kartı desteği de bulunmaktadır.

 Şimdi Geldik Kullanıcıların En Merak Ettiği Konuya, Kamerasının Özellikleri Nelerdir?

Arka kamerası tamı tamına 13 Megapiksel olan bu telefonun ön kamerası ise 8 Mekapiksel. Telefonun özellikleri bu kadarla da bitmiyor. Hızlı şarj teknolojisine sahip olan telefonun kalınlığı 6.3 mm ve ağırlığı 147 gram.

 Peki, Bu Telefonun Fiyatı Ne Kadar?

Oppo R7 modeli 400 Dolardan satışa sunulurken, Oppo R7 Plus modeli 480 Dolara satılıyor. Oppo, Iphone'u tahtından indirebilir mi? Orası biraz zor gözüküyor ancak birçok Android telefonu piyasadan silebilecek gibi duruyor.

 

e-karaman.com

Son Güncelleme: 24.08.2016 12:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
süper 2016-08-24 13:10:06

Güzel bir telefonmuş.