Hasan Özen
Hasan Özen
23 Mayıs 2020 Cumartesi 16:45
Abidin ÇAĞLAYAN’ın Ramazan Bayramı kutlama mesajı

Milli birlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının gönlümüzde yer ettiği, maneviyatımızın yoğunlaştığı, rahmet ve bereket ayı olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bir bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, dini ve milli inançlarımızı örf ve adetlerimizle süsleyip, geçmişten devraldığımız mirası zenginleştirerek geleceğe taşıdığımız, hoşgörünün ve yardımlaşma duygularının en güzel örneklerinin sergilendiği, yüzyıllar boyu özenle örülmüş değerlerimizin yaşatılmasını  ve kuşaktan kuşağa aktarılmasını sağlayan sevgi ve hoşgörü günleridir. 

COVID-19 salgını tedbirleri kapsamında bu yıl Ramazan Bayramını tüm Türkiye karantinada evlerimizde kutlayacağız. Yaşadığımız hassas süreçle ilgili üzerimize düşen bireysel ve toplumsal sorumluluklarımızı yerine getirmek için bu bayram evlerimizde kalmamız,  bayram kutlamalarını iletişim araçlarıyla yapmamız, sevdiklerimize verdiğimiz değeri bu şekilde göstermemiz daha doğru olacaktır.

Bayram süresince görevi başında olacak olan güvenlik ve asayiş ekiplerimize, sağlık görevlilerine, kamu ve özel kurum çalışanlarına şimdiden kolaylıklar diliyorum.

Başta Karamanlı hemşerilerim olmak üzere ülkemin ve İslam âleminin Ramazan bayramını kutluyor, bu mübarek günlerin insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol