Hasan Özen
Hasan Özen
05 Nisan 2019 Cuma 16:25
ATTIĞI ÇIĞLIK KURTARDI

ATTIĞI ÇIĞLIK KURTARDI
KAPI YERİNE, DEMİR KORKULUKTAN ÇIKMAYA ÇALIŞINCA..

KARAMAN’da Üniversite öğrencisi çıkış kapısından çıkmak yerine duvardaki demir korkuluklarından atlamaya çalışınca demir korkuluk bacağına saplandı.
Demir parmaklık kesilerek kurtarılan öğrenci hastaneye kaldırıldı.
Alınan bilgilere göre olay bu sabah saat 05.00 sıralarında Gevher Hatun Mahallesi Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi İktisadi ve İdari İşletme Fakültesi bahçesinde meydana geldi.
Üniversite Kütüphanesinde gece geç saatlerde arkadaşları ile çıktığı iddia edilen 22 yaşındaki Ömer K, sabaha karşı 05.00 sıralarında Üniversite’nin çıkış kapısını kullanmak yerine “kısa geçiş yolu olsun” diyerek duvardan atlamaya çalıştı.
BACAĞI DEMİR KORKULUĞA SAPLANDI
Bahçe duvarından çıkmaya çalışırken, demir korkuluklardan biri sağ bacağına saplanan Ömer K, acılar içinde çığlıklar atmaya başladı. Bu sırada yoldan geçenler tarafından feryadı duyulan genç için hemen sağlık görevlilerine haber verildi. 
DEMİR PARMAKLIK KESİLEREK KURTARILDI
Öğrencinin imdadına itfaiyenin AKS ekipleri ve sağlık ekipleri yetişti. Bu arada öğrencinin arkadaşları da olay yerine geldi. AKS 110 ekipleri, demir parmaklıkları keserek Ömer K’yi bulunduğu yerden kurtardı. 
Bacağına 10 cm civarında demir korkuluklardan birinin girdiği belirlenen yaralı öğrenci, yapılan ilk müdahalenin ardından sedyeye alındı.
Yaralı öğrenci, acılar içinde Karaman Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ve Üniversitenin özel güvenlik personeli de gecenin bu saatinde Üniversite bahçesinde öğrencinin ne amaçla bulunduğu yönünde araştırma yaptığı gözlendi. Yaralı gencin tedavisi sürerken olayla ilgili tahkikat sürüyor.
 

Son Güncelleme: 05.04.2019 16:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol