Hasan Özen
Hasan Özen
13 Mayıs 2019 Pazartesi 12:46
BAŞKAN KALAYCI ANNELER GÜNÜ’NDE HUZUREVİ SAKİNLERİNİ UNUTMADI

Başkan Savaş Kalaycı, 12 Mayıs Anneler Günü sebebiyle Dursun Fakih Huzurevi’nde kalan anneleri unutmadı. Huzurevindeki tüm annelerin Anneler Gününü kutlayan Kalaycı, herkese tek tek çiçek takdim ederek sohbet etti.

Programa, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın yanı sıra MHP Belediye Meclis Üyesi İlknur Harani, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Gökhan Alkan, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Bayram Uysal,  MHP Kadın Kolları Başkanı Zehra Uysal, Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Başkocagil ve konuklar katıldı.

Programda, anneler için “Anneler Günü Pastası” kesildi. Belediye tarafından tertip edilen saz ekibi ise huzurevi sakinlerine güzel bir akşam yaşattı.

Huzurevi sakinlerinin büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Kalaycı, herkese teşekkür ederek: “Siz değerli annelerimiz dünyanın en güzel varlıklarısınız. Bizleri karşılıksız seven, her türlü fedakârlığı evlatları için hiç düşünmeden yapan nadide insanlarsınız. Her birinizin Anneler Gününü ayrı ayrı kutluyorum. Sadece bugün değil, her gün sizin emrinizdeyiz. Sizin isteğiniz bizim için emirdir. İnşallah sizleri sık sık ziyaret edeceğiz” dedi.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol