22 Nisan 2017 Cumartesi 20:19
Başkan Türel, 23 Nisan mesajı 2017

Antalya - Başkan Türel, 23 Nisan mesajı yayınladı. Sevgili Antalyalılar, Başta Antalya’nın sevgili çocukları olmak üzere, bütün hemşehrilerimin ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını şahsım ve Antalya Büyükşehir Belediyesi adına kutluyor, bu bayramı bizlere ve çocuklarımıza hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Gazi Meclisimizin kurucularını minnetle anıyorum.  Aynı zamanda demokrasi ve milli irade bayramı olan 23 Nisan’da bütün demokrasi şehitlerimizi de saygı ve rahmetle yâd ediyorum.

Bugün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını huzur ve güven içinde kutlamamamızı, 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimize ve son günlerde terörle mücadelede şehit düşen güvenlik kuvvetlerimize de borçlu olduğumuzu unutmuyoruz. Türk milleti darbe girişimlerine ve teröre karşı mücadelesini 1920 ruhuyla devam ettirmektedir. Bu yıl 23 Nisan’ı bu gururla kutluyoruz.  
Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak emanet almış olduğumuz bu şerefli mirası koruyarak çocuklarımıza devretmek ve onlara güzel bir gelecek sağlamak üzere azim ve kararlılıkla çalışıyoruz. Büyük bir gayret sarf ettiğimiz büyük projelerimiz çocuklarımıza dünyanın en güzel şehirlerinden birisini bırakmak gayesini taşımaktadır. Bugün de çocuklarımıza kreşlerimizle, eğitim faaliyetlerimizle, spor tesislerimiz ve kurslarımızla, yurtlarımızla, tiyatro ve konservatuarımızla, oyun parklarımızla hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Antalya’nın çocukların şehri olması için 23 Nisan etkinliklerimizi her yıl zenginleştiriyor ve Antalya dışından çocukları da şehrimizde misafir ediyoruz.  Antalya’da doğmak, yaşamak nasıl ki bir şans ise 23 Nisan Bayramını Antalya’da yaşamak da aynı şekilde bir şanstır. Çocuklarımızın ve ailelerimizin 23 Nisan coşkusunu en güzel şekilde yaşamasını diliyor, bu vesileyle bütün evlatlarımıza sevgilerimi sunuyorum. En güzel bayramlar çocuklarımızın olsun!

Menderes Türel
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı

Son Güncelleme: 22.04.2017 20:36
Anahtar Kelimeler:
AntalyaBaşkan TürelUlusal
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol