02 Mayıs 2017 Salı 19:13
Defacto Ayakkabı Modelleri 2017

Başarısının sırrı her geçen gün kendini geliştirme ve yenileme olan firma, bu anlayış sayesinde markalaşmıştır. Ülkemizde yaygın mağaza ağı ile hali hazırda marka olarak varoluşunu sürdüren Defacto firması, teknolojinin imkanlarından faydalanarak, internet alışveriş sitesiyle de mağazalarını müşterilerinin parmaklarının ucuna kadar taşımıştır. Aradığı geniş ürün yelpazesi bir tık kadar uzağında olan müşteriler, internet alışverişinden oldukça memnun kalmaktadır.

Ayakkabı ile de markalaşma

Ürün yelpazesini ayakkabı modelleri ile genişleten firma, bu kulvarda da kendine oldukça sağlam yer edinmiştir. Kendi bünyesinde bulunan giyim modellerini ayakkabı kombinleri ile bütünleştirerek müşteri kitlesini başarılı bir şekilde yukarılara çıkartmıştır.

Defacto ayakkabı modelleri

 Gerek rahatlık, gerek model, gerek renk ve dokusu ve gerekse fiyat aralığı ile kadın, erkek ve çocuk müşteri kitlesinin tümüne hitap etmeyi başaran firma, geniş ürün yelpazesi sayesinde, aranılan bir marka haline gelmiştir. Akla ilk gelen isimlerden olan firmanın, marka değerini arttırma yolunda ki önemli faktörlerden bir tanesi de budur. Kadın, erkek ve çocuklar için yazlık ve kışlık olmak üzere birçok ayakkabı modelini bulmak mümkündür. Botlar, çizmeler, kadınlar için butiler aranan modeller arasında yer alırken klasik ve spor tarzda da oldukça fazla model mevcuttur. Yaz için kadınlara özel babetler, sandaletler, kadın erkek ve çocuk plaj terlikleri yaz dönemin aranılan modellerindendir. Özel günler için abiye ayakkabılar şıklık ve tasarımlarıyla göz doldurup kadınların dikkatini çekmeyi başarmış modeller arasında yer alırken, sunduğu uygun fiyat seçenekleriyle her kesime hitap etmektedir.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol