13 Aralık 2016 Salı 20:40
Defacto Bayan Giyim Ürünleri 2017

Modanın, zarafetin ve şıklığın bir arada buluştuğu Defacto, bayan giyim ürünlerinde 2017 ye bomba gibir geliyor. Bu yıl hem özgün hem spor hem de albeninizi tamamlayıcı parçaları dolabınızda isteyeceksiniz.

Bohem elbiseler, fırfır kesim bluzlar, 80ler ve 90ların pantalon ve jeanlerine kesinlikle sizde bayılacaksınız. Battaniye havası veren atkılara söz söylemek zaten imkânsızdır.

Bir yandan içinde trend renkleri, modelleri barındırırken diğer yandan battaniyenizi küçülttük atkı yaptık der gibiler. 2017 de de bütün zevkini konuşturan Defacto olmazsa olmaz iç giyimi de es geçmemiş. Şıklık içten başlar deyip sutyen ve külotları yeni baştan tasarlamış desem az kalır.

Geceliği hem seksi hem de tatlı kılmış. Siz de bu yeni koleksiyonu görmemişseniz eğer ki mutlaka görmelisiniz, neden bahsettiğimi daha iyi anlayacaksınız. Defactoyu da aslında çarpıcı kılan şey aslında her şeyi tek tek düşünmesi. Modayı bilmesi, insanlarımızı bilmesi, kadınları bilmesi, ne istediğimizi bilmesidir. Ve buna uygun ürettiği bayan giyim ürünleriyle ön plana çıkıyor. Hakkını vermek gerek ki skinny pantalonları ve sweatleri tam bir başlı başına kombin zaten. Zevkine göre al seç, giy ve çık. Hem spor oluyorsun hem şık oluyorsun hem de Defacto'sun.

Hepsi tek başına dolabınızın en sevdiğiniz parçası olmaya şimdiden aday. Hem kadın olduğunuzu hissettiren parçalar hem de sizi diğerlerinden farklı kılan marjinal parçalar bu yılda sizlerle. Sıra dışı olmak isteyenler, tarzımla konuşmak istiyorum diyenler, ben sevmem öyle şık şeyler bana spor olsun diyenler, 80leri tekrardan yaşamak istiyorum diyenler, giyeyim pijamamı açayım televizyonumu diyenler, partinin yıldızı ben olmalıyım diyenler tam olarak aradığınız yer burası. " Defacto "

Son Güncelleme: 13.12.2016 20:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol