12 Ekim 2016 Çarşamba 17:19
Dekorasyonda 2016 ev modası

e karaman / Evimizin stili, seçtiğimiz mobilyalar, kullandığımız duvar renkleri bizim kişiliğimizi yansıtmaktadır. Bu nedenle ev dekorasyonu yaparken dikkat etmemiz gereken bazen ilkeler ve kurallar vardır. Doğru dekorasyon tercihlerini yaparsak mekânımızı olduğundan daha geniş ve ferah gösterebiliriz. Yanlış dekorasyon tercihleri ile ise evi olduğundan daha küçük, basit ve karmaşık gösteririz. Bu yazımızda size dekorasyon konusunda bazı ipuçları vererek dekorasyon modası hakkında bilgilendireceğiz.

Ev Dekorasyonunda Nelere Dikkat Etmeliyim?

Mekânı iyi analiz edin ve tanıyın; Çoğu kez vitrinlerde, firmalarda beğendiğimiz ürünleri satın alıp eve getirdiğimizde beklediğimiz etkileyici görüntüyü elde edemeyiz. Bunun nedeni mekânın iyi analiz edilmemesidir. Mobilya alışverişi yapmadan önce ürünü yerleştirmek istediğiniz alanın ölçümünü yapın. Büyük eşyaları, dar ve basık odalarda kullanmaktan kaçının.

Uyumlu ve bütünlüklü bir tasarım yaratın; Evinizi dekore ederken, bir bütün olarak düşünmelisiniz. Mutfak, banyo, yemek odası ve yatak odalarının tarzı birbirinden bağımsız olmamalıdır. Özellikle odaların duvar rengi uyumuna dikkat edin. Farklı renkler tercih etmek istiyorsanız, gri, beyaz, krem gibi birbirine geçirgenliği olan tonları tercih edin.

Özgünlük; Unutmayın eviniz sizin kişiliğinizi yansıtır. Sıcak ve samimi bir kişiliğiniz varsa, evinizde sarı tonlarını kullanmanız iyi olacaktır. Eğer daha sakin ve soğukkanlı bir kişiliğiniz varsa, mavi tonları sizin için ideal olacaktır.

  Ev Dekorasyonunda 2016 Modası Nedir?

Bu yıla damgasını vuran Country tarzı ev dekorasyon akımıdır. Sıcaklık, samimiyet ve ferahlık ilkelerine dayanan bu tarz ile evinizi huzurlu bir mekâna dönüştürebilirsiniz. Başta dikkat etmeniz gereken en önemli şey mobilya ve renk konusunda pastel ve doğal tonları tercih etmenizdir. Evinizde yine aksesuar olarak kullanacağınız seramik ürünler ile Country tarzı iyice ortaya çıkarabilirsiniz. Örnek modeller için firmaların internet sitelerine bakabilir ve hoşunuza giden ürünleri alabilirsiniz.

e-karaman.com

Son Güncelleme: 12.10.2016 17:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol