03 Haziran 2017 Cumartesi 20:35
Fidan dikim programına katıldı

Kayseri - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Şehit Yiğitcan Çiğa Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nin yıl sonu ve fidan dikim programına katıldı. Başkan Çelik, programda yaptığı konuşmada en kıymetli işin ihtiyaç duyanla birlikte olmak olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Süleyman Kamçı ile birlikte gittiği Şehit Yiğitcan Çiğa Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde çiçeklerle karşılandı. Programda yaptığı konuşmada özel eğitime ihtiyaç duyanlara sağlanacak katkının önemini vurgulayan Başkan Çelik, “Yollar, köprüler, parklar yapıyoruz; ama en kıymetli işimizin sizlerin evlatlarınıza sağlayacağımız destek olduğunu biliyoruz” dedi. Erciyes Üniversitesi karşısına yapılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi projesinden de bahseden Başkan Çelik, “Ramazan ayından sonra önemli bir projenin temelini atacağız. Erciyes Üniversitesi karşısındaki 20 dönümlük alanda yapacağımız Engelsiz Yaşam Merkezi Türkiye’de tek olacak. Projeyi tamamladık. Her türlü imkanı içinde barındıracak bir proje oldu. Rabbim engellilerin ailesine sabırlar versin. Bizlere düşen ne varsa söyleyin ve bize yol gösterin ki bu sevaptan nasibimizi alalım” diye konuştu.

Programda öğrenciler birbirinden güzel gösteriler yaptılar. Bayrağımızdaki ay yıldızın bir araya getirildiği gösteri büyük alkış aldı. Şiirler okuyan, dans gösterileri yapan öğrenciler katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Programda okula verdiği destekler nedeniyle Başkan Mustafa Çelik’e teşekkür plaketi verildi. Başkan Çelik, plaketi Vali Süleyman Kamçı’dan aldı. Daha sonra öğrencilere madalyaları ve belgeleri verildi. Programda ayrıca Erkilet’teki okul bahçesi içerisinde oluşturulan alana sebze fideleri ve fidanlar dikildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de fide ve fidan dikimine iştirak etti ve diktikten sonra can suyunu verdi

Son Güncelleme: 03.06.2017 22:46
Anahtar Kelimeler:
EğitimFidan
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol