02 Mayıs 2017 Salı 04:32
İstanbul' daki Yeni İnşaat Projeleri Nelerdir?

İstanbul'da yeni inşaat projeleri neler? Özellikle İstanbul çehresi itibarı ile sürekli dönüşüm içinde bulunduğundan artık projeleri takip etmek güçleşmektedir. Biz sizler için İstanbul’daki yeni inşaat projeleri nelerdir? bunu araştırdık ve yatırımda sizlere kazandıracak yeni projeleri aşağıda sizler için derledik.

 STRADA / BAHÇEŞEHİR

Akzirve firması tarafından tüm yolların kesişme güzergahında bulunan, 'caddeli yeni hayat, ödemesi çok rahat' sloganı ile yola çıkan bu proje İstanbul'un parlayan yıldızı Bahçeşehir'de yükselmektedir. Bahçeşehir, gerek Yavuz Sultan Selim köprüsü ve bağlantı yollarına yakınlığı ile yeni bir hayat ve yaşam alanı sunmaktadır.

Kelime olarak İtalyancada cadde anlamına gelen Strada kelimesini proje ismi olarak belirleyen firma aynı zamanda İtalyan tasarım ve mimari özelliklerini de projeye yansıtmaktadır. Yatırım hususunda mevcut başladığı değerlerin üzerine çıkması beklenen proje, yatırımcısına kazandıracak bir projedir.      

 PİYALE PAŞA İSTANBUL

Piyale paşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında Polat İnşaat Gayrimenkul tarafından inşa edilmektedir. Proje ağırlıklı olarak Osmanlı ve Selçuklu mimarisinden oluşmaktadır. İstanbul'un merkezinde semt kültürünü tekrardan yaşatmayı hedefleyen bu proje, ' Şehrin Kalbinde Özlenen Semt Hayatı' sloganı ile yatırımcısına ulaşmaktadır.

Zarif mimarisi ve ayrıcalıklı olanakları ile dikkat çeken proje 760 konut, 190 residence, ofis, otel ve alış veriş alanı karmasından oluşmaktadır. Projede belirtilen evler 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 den oluşmaktadır ve 55m² ile 207m² arasında değişmektedir. Yatırımcısına fazlası ile kazandıracağa benzeyen bu proje kaçırmak istemeyenler için iyi bir yatırım aracı olarak ön plana çıkmaktadır.

Son Güncelleme: 02.05.2017 07:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol