Hasan Özen
Hasan Özen
04 Mart 2020 Çarşamba 17:34
KARAMAN’IN MİLLİ KUAFÖRÜNDEN 5 BOYUTLU SAÇ KESİMİ 


KARAMAN’IN MİLLİ KUAFÖRÜNDEN 5 BOYUTLU SAÇ KESİMİ 

“Saç Kesiminiz Size Özel Olmalı, Tıpkı Parmak İziniz Gibi”

32 yıllık meslek hayatında klasik saç kesim tarzlarının yanı sıra, moda ve trendleri takip ederek kişiye özel tasarım modelleri uygulayan Karamanlı kuaför Ercan Koca, bu başarılarını geçtiğimiz yıllarda ülke genelinde düzenlenen Milli Takım Seçmelerinde göstererek taçlandırmıştı.

Yılların verdiği bu deneyim ve kazandığı tecrübelerini son yıllarda geliştirdiği özel saç kesim teknikleri ile müşteri memnuniyetine dönüştüren ve böylece kişisel beğeninin dışa yansımasında etkin bir rol oynayan başarılı kuaför, yurt genelinden de müşteri edinmeye başlayarak mükemmel bir kuaför olduğunu da ispatladı.

MÜŞTERİ ÖZGÜVENİ HİSSEDİYOR

Karaman’da Öğretmenevi Bahçesinde bulunan “Hair Dizayn Butik” Salonunda hizmet veren Bay Kuaförü Ercan Koca, şimdilerde her yaş gruba uygun uyguladığı “5 Boyutlu Elma Dilimi Saç Kesimi” tarzı ile adından sıkça söz ettiriyor.

Kişiye özel bu kesim tekniği üç aşamadan oluşuyor. Dalgalı kesimle başlayan bu teknik, elma dilimi kesimle ve beraberinde 5 boyutlu kesim entegresi ile müşterinin saç profilinde 5 boyutlu elma dilimi kesimine dönüşüyor.

Klasik kesim ücretinden az bir ücret farkı yansıtılarak önerilen bu kesim tekniğinde müşterilerde bakım sonrası salondan güler yüzle ayrılıyor.

Ustalığın marifetli elleri ile işçiliğin bir hayli zahmetli olduğu gözlenen 5 boyutlu bu elma dilimi saç kesim tarzı ile müşteriler ayrıca aynaya baktıklarında anında özgüveni hissediyor.

“KAZANCIMIZ, MEMNUNİYETİMİZ”

Müşterilerine tebessüm ederek güler yüzlü hizmeti ile beğeni de toplayan başarılı kuaför; “Bizim kazancımız memnuniyettir.”diyerek;
“Her yaş grubu yüz tiplerine uygun modeller sunuyoruz. Kişiye özel bu tasarımlarımızla müşterilerimiz sanki eski halinden yeni haline bir geçiş sürecine tanık oluyor.
Son keşfettiğimiz 5 Boyutlu Elma Dilimi kesim tarzı da bunlardan birisi. Müşterilerimiz böylece saç bakımı sonrası kendisini daha havalı ve bir o kadar da özgür hissediyor. Müşterimizin kazandığı bu özgüven memnuniyete de dönüşünce bizler de mesleğimizle gurur ve mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Ayrıca yetişkin müşterilerimiz de “andropoz” dediğimiz yaşlanan adam sendromundan uzak, o an motive olarak bu özgüven ve heyecanı kendinde yaşıyor.”dedi.

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Milli Takım Seçmeleri etap yarışmalarında da dereceye girerek başarı belgeleri bulunan Karaman’ın Altın makası Ercan Koca, bu başarıları ve kendini geliştirmesiyle de Karaman’da kişisel bakımın öncüsü haline geliyor.

Ayrıca son teknoloji saç kesimleri ve stiller oluşturmak için birleştirdiği, geliştirdiği, yenilediği kesim ve renk teknikleri konusunda uzmanlaşan Ercan Koca, günlük salon pratiğinin yanında bu keşifleriyle yeteneklerini de zorlayarak zamanını değerlendiriyor.

İnsanın kendisine yakışacak olan yüz profiline uygun en ideal saç kesim modeline de anından karar verebilme yeteneği gözlenen Ercan Koca’yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Son Güncelleme: 04.03.2020 17:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol