01 Eylül 2016 Perşembe 21:56
Küçük Evler İçin Dekorasyon Önerileri

Küçük eve sahip olanlar genellikle bunu dezavantaj olarak görürler. Fakat bunun aksine küçük eve sahip olmanın birçok avantajı vardır. Küçük ev daha samimi ve sıcak görünmesinin yanı sıra çok kolay tasarım yapılabilir. Eğer siz de küçük bir eve sahipseniz ve evinizi olduğundan daha geniş ve güzel göstermek istiyorsanız Küçük evler için dekorasyon önerileri yazımıza göz atmanızı tavsiye ederiz.

Ayna

Küçük evler için dekorasyon önerileri başlığının en başında yer alması gereken bir materyaldir. İdeal ölçülerde bir ayna evinizin olmazsa olmazı konumunda olmalıdır. Hem evlere ferah bir dekorasyon görüntüsü katar hem de estetik açısından bir vazgeçilmezdir. Genelde ev girişlerinde ya da salonlarda kullanıldığı takdirde bulunduğu konumu olduğundan daha geniş gösterme özelliğine sahiptir. Bir de mobilyalarınıza ayrı bir şıklık katacağını da unutmamanız gerekir.

 Niş

Nişler neredeyse büyük küçük fark etmeksizin hayatımızın her alanında, evlerde ve iş yerlerimizde vazgeçilmezimiz konumuna gelmiştir. Estetik görüntüsünün yanında sağlıklı ve uygun miktarlara temin edilebilen bir dekorasyon modeli olarak aynadan sonra ikinci sırayı kapması muhtemeldir. Küçük Evler İçin Dekorasyon Önerileri sıralamasında yerini bulan nişler, küçük evleri daha şirin ve şık bir yapıya sokacaktır. Çeşitli boy ve ölçülerde yaptıracağınız nişlere ışıklandırmalar katarak ya da küçük ev aksesuarlarıyla da dekorasyonunuza son dokunuşlar eklemek mümkün.

Boya

Doğal olarak seçilen boyanın da evler üzerinde büyük etkisi vardır. Açık tonda renkler küçük evleri olduğundan daha geniş gösterebildiği gibi, tek renk kullanmak istemeyenlere de güzel haberlerimiz var. Küçük evler için dekorasyon önerileri olarak bir odanın birbirinden zıt iki renge boyanarak daha şık bir görünüme kavuşacağını söyleyebiliriz. Örneğin açık krem tonlarında boyanmış bir odanın sadece bir duvarını bordo ya da kırmızı şarap renklerine boyayarak estetik bir görünüme kavuşturmanız mümkün olacaktır.

Son Güncelleme: 01.09.2016 21:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol