Hasan Özen
Hasan Özen
31 Mayıs 2019 Cuma 15:21
OĞUZHAN SELMAN ESER'DEN KADİR GECESİ MESAJI

Rahmet, mağfiret, feyz ve bereket iklimi olan bir Ramazan Ayı'nın daha sonuna yaklaştığımız şu günlerde, Yüce Allah'ın 'Bin aydan daha hayırlı' diye vasıflandırdığı kutlu bir gece olan Kadir Gecesi'ne erişmenin manevi huzurunu yaşamaktayız. 

Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in dünyamız semasına indirildiği gün olması bakımından ayrı bir öneme sahiptir. Kadir gecesini ihya etmenin yolu, Kur'an'ın kadir ve kıymetini bilmekten ve Kur'an'ı Kerim'i okuyup, anlamaktan geçer. Biz Müslümanlar için Kur'an'ı Kerim Rabbimize yaklaşmak için en güzel vesiledir.

Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti barındıran Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmaktadır. Şüphesiz Kadir Gecesi, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için bizlere fırsat sunmaktadır. 

Bu mübarek gecede inanarak ve mükâfatını Allah'tan bekleyerek Kadir gecesini ihyâ edenlerin geçmiş günahlarının affedileceği müjdelenmiştir.

Yüce kitabımız Kur'an'ı Kerim'in övdüğü, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bu gecenin; ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini; açlıkla, yoksullukla, savaşla ve türlü belalarla uğraşan bütün kardeşlerimizin huzur ve mutluluğa erişmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

Dualarınızın kabul olması dileklerimle,

Kadir Gecemiz ve Cumamız Mübarek Olsun.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol