03 Eylül 2016 Cumartesi 13:48
Pratik Yüz Maske Tarifleri

Bakımlı olmak istiyorsunuz fakat vaktiniz yok mu? O zaman bu Pratik Yüz Maske Tarifleri uygulayabilirsiniz.

Pürüzsüz Bir Cilt İçin: Kahve Peelingi

Önce kendimize bol köpüklü bir kahve yapıyoruz. Ardından bu kahveyi tüketerek hem güne daha enerjik başlamış oluyoruz hem de kalori yakmış oluyoruz. Sonra kahvenin telvesini ovarak yüzümüze uyguluyoruz. Yaklaşık 5-10 dakika bekledikten sonra cildimizi yıkıyoruz ve nemlendiriyoruz.

Sivilceler İçin Gül Suyu Maskesi

Bu maske için 1 yemek kaşığı gülsuyunu ve 1 yemek kaşığı balı karıştırın. Cildinize sürün ve 20 dakika bekletin. Süre bittikten sonra cildinizi yıkayın ve nemlendirin.

Siyah Noktalar İçin Kil Maskesi

Eğer sizde siyah noktalardan şikâyetçiyseniz bu kürü düzenli kullanarak bu şikâyetten kurtulabilirsiniz. Bu kür için 1 yemek kaşığı kili(rengi fark etmez) bir kaba alın üzerine azar azar su ekleyin. Yoğun bir krem kıvamı aldığında göz çevresi ve dudak çevresi hariç cildinize sürün. 10 dakika beklettikten sonra cildinizi temizleyin. Ve güzelce nemlendirin. Bu kürü cildinizin tahriş olmaması için haftada en fazla 2 kere kullanmalısınız.

Cilt Beyazlatma İçin

Cildiniz beyazlatmak için gece yatmadan önce cildinize limonu sürün ve yıkamadan uyuyun. Sabah kalktığınızda yüzünüzü yıkayıp nemlendirin. Bu kürü cildinizin kararan diğer kısımlarına da kullanabilirsiniz. Eğer cildiniz çok hassas ise haftada 2 kereden fazla kullanmayın.

Pirinç Suyu

1 çay bardağı pirinci yaklaşık 1 çay bardağı suyla ıslatın ve nişastasını salmasını bekleyin. Nişastasını salması 3 saat alıcaktır. Ardından bu suyla cildinizi yıkayın.

Pirinç Lapası

Bir avuç pirinci un haline getirin.1 çay bardağı pirinçle krem haline getirin. Ardından bunu cildinize sürüp 25 dakika bekletin. Sonra yüzünüzü güzelce durulayın ve nemlendirin. Bu kürü cildiniz hassas değilse haftada 2 kere yapabilirsiniz.

Göz Altı Morlukları İçin

 

Bir çiğ patatesi rendeleyin. Gözaltınıza uygulayın 1 saat kadar bekletin ardından demlenmiş papatya çayıyla cildinizi 2-3 kere yıkayın.

e-karaman.com

Son Güncelleme: 03.09.2016 13:48
Anahtar Kelimeler:
PratikYüz Maske Tarifleri
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol