18 Kasım 2016 Cuma 17:35
Vali Tapsız Basın Kuruluşlarını ziyaret etti
Karaman - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, ilimizde günlük siyasi olarak faaliyet gösteren basın kuruluşlarından Gazete Anadolu Gazetesi, Karamanda Uyanış Gazetesi ve Yeni Karaman Gazetesi’ne  ziyaretlerde bulundu.
 
İlk olarak Gazete Anadolu Gazetesi sahibi Hüseyin Oğuz’u yerinde ziyaret ederek başlayan Vali Tapsız, gazete ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
 
Ziyarette, basının demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu dile getiren Vali Tapsız, “Medyanın kamuoyunu doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla hareket ederek doğrudan bilgilendirme gibi bir sorumluluk taşıdığını söyledi. Karaman gündeminin de değerlendirildiği ziyaretin sonunda Vali Tapsız, Hüseyin Oğuz ve gazete çalışanlarına, çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretini tamamladı.
 
Vali Süleyman Tapsız’ın yazılı basın kuruluşlarına olan ziyareti daha sonra Karamanda Uyanış Gazetesi ve Yeni Karaman Gazetesiyle devam etti. Gazetelerin sahibi Ahmet Küçükcicibıyık tarafından karşılanan Vali Tapsız, Karaman gündeminin de ele alındığı ziyarette, basının kamuoyunun bilgilendirilmesinde önemli bir rol oynadığını belirterek, kamu görevi yapan yerel ve ulusal ölçekte yayın yapan tüm basın kuruşlarının kamuoyunun bilgilendirilmesinde tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla hareket etmesi gerektiğini ifade etti.
 
Karaman gündemine yansıyan haberlerin derlendiği büroyu gezerek gazetelerin bir sonraki güne hazırlandığı bölümü takip eden Vali Tapsız, gazete çalışanlarına, çalışmalarında  başarılar dileyerek ziyaretini tamamladı.
Son Güncelleme: 18.11.2016 17:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol