09 Mart 2017 Perşembe 19:46
Duru Bulgur, sofraların baştacı olmaya devam ediyor

Günümüzde sağlıksız beslenmenin iyice yaygınlaşması ile birlikte, toplum bireylerinde birçok hastalık görülmeye başlandı. Bu hastalıkların temeline inildiğinde, içinde şeker oranı çok yüksek yiyecek ve içecekler ve tabii fast food ürünlerinin yoğun biçimde tüketimi ortaya çıkıyor. Oysaki geleneksel beslenme türünde, doğal ve insan sağlığını olumlu etkileyen ürünlerin sayısı, oldukça fazla ve bulgur da bu yararlı ürünlerin başında geliyor. Duru bulgur, bulguru modern çağda tekrar sofraların baş tacı etmeyi, kendisine misyon edinen bir firmadır.

Bulgurdan Gelen Sağlık

Bugün dünya çapında yapılan araştırmalar, bulgurun yüksek oranda protein ve lif içerdiğini, dolayısıyla bu ürünü tüketmenin başta bağırsak sistemi olmak üzere, vücudun pek çok hayati fonksiyonunu olumlu etkilediğini gözler önüne sermiştir. Duru bulgur, Anadolu'nun yiyecek kültürünün en yaygın geleneklerinden olan bulguru, bütün bu besin zenginliği ile birlikte sofralarınıza getiriyor.

Geçmişten Günümüze Sağlıklı Hizmet

Duru Bulgur, 1935 yılından bu yana gelen tecrübe ile bugün Amerika Birleşik Devletlerinden, Avustralya'ya ve çeşitli Avrupa ülkelerine kadar dünyanın 40 ülkesine bulgur ihracatı yapan bir firmadır. İhraç edildiği tüm ülkelerden olumlu tepkiler alan karaman duru bulgur İç Anadolu'nun kaliteli buğdaylarından elde edilmektedir. Buğday üretiminde en üst sırada yer alan Karaman ilinin, özel hasatından elde edilen buğday, Duru Bulgur tarafından doğal yapısı korunarak işlenir ve sofralarınıza getirilir.

Sosyal Sorumluluk Bilinci

Karaman'ın önemli markalarındandır. Duru Bulgur, tüm dünyada beslenme alışkanlıklarının iyileştirilmeye çalıştığı şu zamanda, sunduğu ürünlerin kalitesinde sosyal bir bilinç ile çalışmaktadır. Dünyanın her ülkesinde, beslenme alışkanlıklarında doğal yollara dönüş yaşandığı bilinmektedir ve karaman duru bulgur en kaliteli buğdaylardan üretilen, doğal bir üründür. Bu ürünün düzenli tüketimi sayesinde kan şekerinin dengelenmesinden, kolesterole kadar pek çok konuda sağlığa kavuşmak oldukça kolay olacaktır.

e-karaman.com

Son Güncelleme: 17.03.2017 12:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol