17 Haziran 2017 Cumartesi 10:25
Ramazan etkinliklerinde Sivaslılar gecesi düzenlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı’nda düzenlediği Ramazan şenlikleri hemşeri derneklerinin düzenlediği yöresel gecelerle devam ediyor. Farklı kültürlerin ve geleneklerin tanıtıldığı hemşeri geceleri yoğun ilgi görüyor. Şenlikler kapsamında Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından “Sivaslılar Gecesi” düzenlendi. 
SİVASLILARI BULUŞTURAN GECE
Antalya’ da yaşayan Sivaslıları buluşturan gecede yöresel türküler seslendirildi. İlk olarak Sivas’ın yerel sanatçılarından Orhan Eraslan bağlamasıyla Sivas türkülerini yorumladı. Ardından yine Sivas’ın yerel sanatçılarından Sadi Mert ve Fatma Mert söyledikleri yöreye ait hareketli türkülerle izleyenleri coşturdu. Yerlerinde duramayan Sivaslılar, halaylar çekti.
İFTAR SOFRASI KONYAALTI’NDA 
Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın İlçelerinde ve mahallerinde iftar sofraları kurmaya devam ediyor. İftar sofrasının konukları bu kez Konyaaltı İlçesi sakinleri oldu. Öğretmenevleri Mahallesi’nde Çarşamba Pazarı içinde kurulan iftar sofrasında Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, parti temsilcileri ve yüzlerce vatandaş birlikte oruç açarak, bir ve beraber olmanın huzurunu yaşadı.

Son Güncelleme: 17.06.2017 21:06
Anahtar Kelimeler:
AntalyaYöresel
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol