Hasan Özen
Hasan Özen
08 Aralık 2018 Cumartesi 17:00
BELEDİYE BAŞKANIMIZ NİHAT CAN OSMANGAZİ MAHALLE SAKİNLERİNİN TALEBİNİ YERİNE GETİRDİ

Göreve geldiği günden bu yana birçok hizmeti vatandaşlarımızla buluşturan Belediye Başkanı Nihat Can, Osmangazi Mahallesinde yapmış olduğu incelemelerde mahalle sakinlerine güzel haberler verdi.

TOKİ GİRİŞİNDEKİ ATIL ALAN OTOPARK OLARAK DÜZENLENİYOR

Beraberinde Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, ilgili birim müdürleri  ve Mahalle Muhtarı Yasemin Sezer’in olduğu incelemelerde Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi’nin şehrin birçok noktasında faaliyet gösterdiğini belirterek, ‘’TOKİ Mahallemizdeki vatandaşlarımızın talepleri üzerine burada ilgili arkadaşlarımızla incelemelerde bulunduk. Öncelikle halk dolmuşu sahiplerinin bizlerden bir isteği vardı. Mahalleden TOKİ girişindeki ana caddeye çıkışta dolmuş sahiplerinin bir sıkıntıları vardı. Sürücülerimiz ve dolmuş sahipleri,  Mahalleden ana yola çıkışta hem rampa hem de dar mesafeden kaynaklı bir sorun yaşıyorlardı.  Belediye olarak bizler buradaki dönüş alanında genişletme çalışması gerçekleştireceğiz. Böylece araçların caddeye çıkışları daha güvenli olacak. Ayrıca yine mahalleye girişin olduğu caddede yaptığımız düzenleme ile geliş ve gidişleri kolaylaştırdık. Mahalle sakinlerimizin bir diğer isteği ise TOKİ girişinde küçük bir otopark alanı idi. Bu talebe ilişkin ise üst geçidin altındaki alanda bulunan atıl bölgede ise bir çalışma yapıp burasını vatandaşlarımızın araçlarını park edebileceği bir çalışma gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun’’ ifadelerini kullandı.

Mahalle Muhtarı Yasemin Sezer de Belediye Başkanı Nihat Can’a çalışmaları ve katkıları dolayısıyla duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol