Hasan Özen
Hasan Özen
08 Aralık 2018 Cumartesi 16:58
BİLECİK'İMİZ; TARİHİ, KÜLTÜREL VE GASTRONOMİ DEĞERLERİYLE TRAVEL TURKEY FUARINDA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın öncülüğünde gerçekleşen ve Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ağrı Valisi Süleyman Elban, belediye başkanları, seyahat acentası yetkilileri, tur operatörü yetkilileri ile çok sayıda davetlinin katılımı ile kapılarını açtı.

  
Bilecik Belediyesi, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı ve Osmaneli Belediyesi ile birlikte fuarda yer alacak Bilecik, sahip olduğu İnanç Turizmi, Doğa Turizmi, Eko Turizm ve Alternatif Turizm değerleri ile birlikte Gastronomi varlığını tüm dünyaya duyuruyor.

BİLECİK OSMANLI MOTİFLİ KAYI OBASINDA SAHİP OLDUĞU DEĞERLERİ SERGİLİYOR
’’ 12. Uluslararası Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda Dirilişin, Kuruluşun, Kurtuluşun ve Şahlanışın Şehri Bilecik’imizi Osmanlı Kayı Otağı tasarımı yanı sıra Osmanlı motifleri ve değerleri ile sahip olduğu güzellikleri sergiliyor. Bilecik Belediyesi, Osmaneli Belediyesi ve BEBKA işbirliğinde katılım sağladığımız turizm fuarında kültürel ve tarihi zenginliklerimiz, yöresel ürünlerimiz, gelenek ve göreneklerimiz turizm kapsamında yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımızı uluslararası platformda ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor

 6-8 Aralık tarihleri arasında devam edecek olan 12. Travel Turkey İzmir Fuarında Bilecik standımızda  Bilecik’e ait güzellikler sergilenirken, ilimiz halk oyunu grupları tarafından gösteriler sunuldu.

FUARDA BİLECİK’İN GASTRONOMİ DEĞERLERİNİ DE SUNAN STANDIMIZA YOĞUN İLGİ

Bilecik’in gastronomi değerlerinin de görücüye çıktığı İzmir Travel Turkey fuarında Bilecik standına büyük ilgi oldu. Gerek standıyla gerek içindeki güzellikler ile büyük ilgi gören Kayı Boyu Otağında ayrıca protokol ve katılımcılara, Pazaryeri Bozası; ayva, nar ve kabak lokumları ile Osmanlı Meşhur Şerbeti ikram edilirken, ilimizin seramiği, taşı ve toprağından yapılan ürünleri de sergilenme imkanı buldu.

FUARI BU YIL 50 BİN KİŞİNİN ZİYARET ETMESİ HEDEFLENİYOR

Geçen yıl 36 farklı ülkeden 1284 katılımcının yer aldığı Travel Turkey İzmir fuarı, 63 farklı ülkeden 44.589 kişi tarafından ziyaret edilmişti. 2018 yılı içinde mevcut firmaların katılımı devam ederken, yeni firma ve yeni destinasyonlardan da artan katılım talepleri Travel Turkey İzmir’in bu yılda yeni işbirlikleri için ticari bir platform olacağını gösteriyor.  Sektörün talebi üzerine fuar bu Perşembe-Cumartesi günleri 3 gün boyunca organize edilecektir.   Fuar bu yıl  20.000 metrekarenin üzerinde organize edilecek olup, 50.000  profesyonel ziyaretçinin fuarı ziyaret etmesi hedefleniyor.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol