Hasan Özen
Hasan Özen
08 Aralık 2018 Cumartesi 17:01
YENİ YAĞMUR SUYU HATLARI İLE ANİ YAĞIŞLARA KARŞI ÖNLEM ALINIYOR

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü  tarafından şehrimizin birçok noktasında bozulan ve ulaşımı zorlaştıran cadde ve sokaklarda kapsamlı çalışmalar devam ediyor.

Geçtiğimiz aylardan itibaren Bahçelievler ve Hürriyet Mahallesinde başlayan ve birçok mahallede tamamlanan asfalt çalışmalarının ardından kaldırım yenileme  çalışmaları gerçekleştiriliyor.

İlimizdeki bazı kurumların alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan ve deforme olan cadde ve sokaklar, Bilecik Belediyesi tarafından yenilenirken bir yandan da kaldırımlarda düzenleme çalışması yapılıyor.

YENİ YAĞMUR SUYU HATLARI İLE ANİ YAĞIŞLARA KARŞI ÖNLEM ALINIYOR

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü faaliyetleri kapsamında ayrıca mahallelerimizde yeni yağmur suyu hatları oluşturularak, oluşabilecek ani yağışlara karşı tedbirler alınıyor.

Büyük bir oranda tamamlanan çalışmalar ile vatandaşlarımızın kış mevsiminin oluşturacağı olumsuzluklardan en az şekilde etkilenmesi amaçlanıyor.

Mahalle sakinleri de çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanımız Nihat Can ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol