Hasan Özen
Hasan Özen
11 Ocak 2019 Cuma 14:27
Valimiz Sayın Mustafa ÇİFTÇİ’ nin Yeni Yıl Gecesi Ziyaretleri

Ziyarette  İl Emniyet Müdürü Murat KOLCU, İl Jandarma Komutanı Abdurrahman BAŞBUĞ, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yahya ÇOBAN’da hazır bulundular.
Sevgi Evleri ziyaretinin ardından Sayın Valimiz yeni yıl gecesinin ikinci ziyaretini, Atıl Üzelgün Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine yaparak, burada kalan vatandaşlarımızla tek tek sohbet edip, yeni yıllarını tebrik etti.
Valimiz Sayın Mustafa ÇİFTÇİ yeni yıl gecesi ziyaretlerinin devamında il genelinde görev yapan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.
İlk olarak Bölge Trafik Müdürlüğü'nü ziyaret eden Sayın Valimiz, İl Emniyet Müdürü Murat KOLCU, müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle bir araya geldi.
Burada bir açıklama yapan Sayın Valimiz;
”2019 yılına girmemize dakikalar kaldı. İlk ziyaretimizi  Devletimizin koruması altındaki sevgi evlerinde kalan yavrularımıza yaptık. Ardından huzurevimizde kalan vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Ardından da Emniyet ve Jandarmamızın birlikte asayiş yönünden uygulama yaptıkları buraya geldik.
Dolayısıyla bu gün ve her günü rahat, huzurlu ve güven içinde geçirebilmemiz için buradaki arkadaşlarımız, emniyet görevlilerimiz, beraberce görev icra ediyorlar. Yaklaşık 200 tane ekibimiz, 1500 tane personelimiz şu anda şehrimizin değişik yerlerinde görev ifa ediyorlar. Ek tedbirilermiz de var. Emniyet, asayiş ve trafik yönünden arkadaşlarımız şu anda bütün şehre hakim durumdalar.
Aynı zamanda vatandaşlarımızın huzurlu bir gece geçirmesi için umuma mahsus eğlence ve istirahat yerleri de zaman zaman kontrol altında, yine vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları alış-veriş merkezleri, duraklar, meydanlar onlar da kontrol altında tutuluyor.
Şu anda, bütün gayemiz vatandaşlarımızın huzur içerisinde, güvenlik içerisinde 2019 yılını karşılayabilmesi içindir.” dedi.   
Oluşturulan kontrol noktasında görev yapan güvenlik görevlileri ile bir süre sohbet eden Sayın Valimiz, daha sonra Çorum-Ankara karayolu üzerinde oluşturulan kontrol noktalarında görev yapan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret etti. Bölgede görev yapan jandarma ve polis ekiplerinin yeni yıllarını kutlayan sayın valimizin ziyaretleri İlimiz Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesiyle devam etti.
Sayın Valimiz, burada yatan hastalara çiçek vererek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Daha sonra, yeni yılın ilk bebeği Bilge-Mesut ABDAL çiftinin kızları Asel ve ailesini ziyaret ederek tebrik etti. Nöbetçi sağlık personelininde yeni yıllarını kutlayan Sayın Valimiz, yeni yılın ülkemiz ve Çorum için hayırlara vesile olması için temenni de bulundu. Sayın Valimize hastane ziyaretinde İl Sağlık Müdürü Ömer SOBACI ve hastane yöneticileri eşlik etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol