Hasan Özen
Hasan Özen
01 Aralık 2018 Cumartesi 10:22
BAŞKAN ÇALIŞKAN’IN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda; “Engelli vatandaşlarımıza ihtiyaç duydukları yardım elini uzatmak, sorunlarının çözümünde onlara destek olmak ve onların hayatlarını kolaylaştıracak her adımda yanlarında olmak hepimizin görevidir” diyerek şu ifadelere yer verdi:
    “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün, ülkemizdeki ve dünyadaki tüm engelli kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. 
    ‘Önce insan’ diyen, insanı ‘yaratılmışların en şereflisi’ olarak gören bir geleneğin mensupları olarak bizler, her konuda engelli kardeşlerimizin yanında yer almaya, onların hayatlarını kolaylaştırmaya büyük önem veriyoruz. Engelli vatandaşlarımızı toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olarak telakki eden bizler, bu kardeşlerimizle ilgili sorunların çözümü için şehrimizi yeniden düzenleyerek, engelli kardeşlerimizin önündeki engelleri ortadan kaldırmaya devam ediyoruz. Engelli kardeşlerimizi teşvik etmek, ihtiyaç duydukları yardım elini uzatmak, kalplerdeki ve zihinlerdeki engelleri hep birlikte kaldırmak için gayret göstermek, sorunlarının çözümünde onlara destek olmak, onların hayatlarını kolaylaştıracak her adımda yanlarında olmak hepimizin görevidir. Engelli kardeşlerimiz; spor, sanat, edebiyat, siyaset, eğitim ve iş dünyası da dâhil olmak üzere hayatın her alanında tüm topluma örnek olacak işlere imza atmaktadırlar. Bu kardeşlerimizin, zorlukları aşarak elde ettikleri başarılar, bizleri de gururlandırmaktadır.
    Dünya Engelliler Günü’nde düzenlenen etkinliklerin, engelleri dolayısıyla karşılaştıkları güçlüklerden yılmadan azimle çalışan, kararlı duruşları ve çabalarıyla hepimize örnek olan kardeşlerimizin sorunları hususunda toplumsal duyarlılığın artmasına vesile olmasını temenni ediyor, engelli vatandaşlarımızı saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” 
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol