14 Şubat 2017 Salı 14:00
O Ödül Töreninde Neler Yaşandı? İşte İnanılmaz Şov !

2017 yılı Dünya müzik piyasasının en önemli etkinliği olan Grammy ödül töreni  Los Angeles kentinde ihtişamlı ve gösterişi çok yüksek bir tören ile yapıldı.

2017 yılı Grammy müzik ödülleri töreninin sunuculuğunu Televizyon dünyasının ünlü talk showcularından James Corden üstlendi.

Ödül töreninin en önemli ve değerli ödülü olan yılın şarkıcısı Ödülünü ve bununla birlikte "Hello" şarkısı ile yılın kaydı, "25" albümü ile yılın albümü, "Hello" şarkısıile  yılın en iyi pop solo performansı ve "25" albümü ile yılın en iyi pop vokal albüm ödülleri ile toplamda 5 en değerli ödülü tek kişiye Adele verildi. 

Yıl boyunca performanslara bakıldığında bu seneki Ödül töreninin Adele ve Beyonce arasında geçeceği aşikardı. Bunun farkında olan Adele ödüllerini almak için sahneye çıktığında yaptığı konuşmada " Bu ödülü tek başıma kabul etmem imkansız benim hayatım sanatçısı Beyonce" diyerek Beyonce' a iltifat eden sanatçı, verilen ödülü ikiye bölerek bir parçasını Beyonce a uzattı. 

İkiz bebeklere hamile olan ve özel tasarım hamile kıyafeti ile tüm seyircilerin ilgi odağı olan Beyonce geceyi "Lemonade" albümü ile yılın en iyi çağdaş R&B albümü ve "Formation" şarkısına çektiği klip ile yılın en iyi videosu ödüllerini alarak 2017 Grammy ödül töreninde 2 ödül almış oldu.

Ayrıca bu seneki ödül töreninde  Amerika Birleşik Devleti Donald Trump Jennifer Lopez'in konuşmasının söylediği sözlerle ve Ketty Perry'in giydiği elbisenin detaylarında protesto edilerek Grammy ödül töreninde ilk kez bir Amerika Birleşik Devleti başkanı protestoya maruz kalmış oldu.

Son Güncelleme: 15.02.2017 16:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol