21 Ekim 2019 Pazartesi 11:16
KAHVALTILI ORTAK MESLEK KOMİTESİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Ortak Meslek Komite Toplantısı  sektörün sorunlarının tespiti ve çözümü aşamasında ortak hareket etme amacıyla Oda Yönetim Kurulu Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Komite Üyelerimizin yoğun katılımıyla Karaman Hatuniye Uygulama Oteli'nde kahvaltılı olarak  gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Başkanı M. Gökhan ALKAN, ortak komite toplantılarında üyelerin karşılaştığı sorunlara çözüm yolu aranıldığını, çeşitli isteklerin de ilgili kişi ve kurumlara aktarıldığını söyledi. Başkan ALKAN konuşmasının devamında üyelerimiz tarafından sektörlerde yaşanılan sorunların komite toplantılarında karar alınarak Yönetim Kurulu toplantılarına iletilmesini bunun akabinde Yönetim Kurulunun sorunlar ile ilgili gerekli görüşme ve yazışmaları yapacağını, odanın en iyi hizmeti verebilmesi için mutlaka meslek komitelerinin etkin çalışması gerektiğini vurguladı.

Konuşmasının ardından  Yönetim Kurulu Başkanı M. Gökhan Alkan, Odamızın 2018-2019 yılı Ekim ayına kadar yaptığı etkinlik, toplantı, eğitim, hizmet, fuarlar, projeler, ziyaretler hakkında komite üyelerini bilgilendirdi.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile toplantı sona erdi. Toplantıdan sonra Hatuniye Uygulama Oteli gezilerek,  incelemelerde bulunuldu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol