Hasan Özen
Hasan Özen
02 Ocak 2019 Çarşamba 11:16
Vali Günaydın Yeni Yıla Emniyet Teşkilatıyla Girdi

Yılbaşı için alınan güvenlik tedbirlerini bizzat yerinde inceleyen Vali Günaydın, vatandaşın huzur ve güveni için mesai mefhumu gözetmeden çalışan polislerle bir süre sohbet etti. 
Vali Günaydın, İl Emniyet Müdürlüğünde yapmış olduğu konuşmada, “ Bu büyük milletin önüne çok ciddi engeller konuldu, tarih boyunca engeller çıkartıldı ve bu büyük millet her zaman kahramanlarıyla büyük zorlukların üstesinden geldi. Fedakârca çalışan ve üstün görev anlayışıyla her şartta görev yapan sizler de, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çok büyük çalışmalar yapıyorsunuz ve fedakârlık gösteriyorsunuz. Bu çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Sizlere de ailenizle beraber, sevdiklerinizle beraber huzurlu, sağlıklı bir gelecek temenni ediyorum. Bizler şuna inanıyoruz ki birbirimize dayandıkça, birbirimize destek verdikçe aşamayacağımız bir güçlük yok. Bunu tarihte birçok kez gösterdik bundan sonra da ihtiyaç hâsıl oldukça aynı kararlılıkla bu mücadeleyi vererek bu zorlukların üstesinden geleceğiz. Burada da emniyetimizin, jandarmamızın, ordumuzun ve bütün çalışma arkadaşlarımızın, görev yapan arkadaşlarımızın emeği ve katkısı vardır. Bu desteklerinden dolayı polis teşkilatımıza, jandarmamıza, ordumuza ve yine bu akşam görev yapan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ve hayırlı seneler diliyorum.” diye konuştu.
İl Emniyet Müdürlüğü ziyareti ardından Sivas yolu üzerinde bulunan Polis, Jandarma Uygulama noktasını ziyaret eden Vali Günaydın ve beraberindekiler burada görev yapan personelin yeni yılını kutlayarak, nöbeti başındaki polis ve jandarmamıza tatlı ikram etti.
Ardından, Vali Günaydın ve beraberindekiler Şehir Hastanesi Acil Servisini ziyaret edip hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek, çalışan personelin yeni yılını kutladı.
Vali Günaydın daha sonra sırasıyla Danişment Polis Merkezi Amirliği ve Yıldırım Beyazıt Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederek personelin yeni yılını kutladı.
Vali Günaydın Yıldırım Beyazıt Polis Merkezi Amirliğinde denetleme defterine yılın ilk imzasını attı.
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol