Hasan Özen
Hasan Özen
29 Kasım 2019 Cuma 14:12
SPORCULAR KARAMAN'DA BULUŞTU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ev sahipliğinde 26–29 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenen ve Türkiye, Azerbaycan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, İran ve Rusya'dan judocuların katıldığı etkinlik, seminerlerle başladı.

Program, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Veysel Temel’in ‘Mental Antrenman’ semineri ile başladı. ‘Türk Savaş Sanatları Gösterisi’ ile devam eden ilk gün etkinlikleri, ‘Geleneksel Türk Okçuluğu’ eğitimi ve sportif gösterilerin ardından sona erdi.

Programın ikinci gününde ise Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Tekin ‘Olimpiyatların Tarihi Süreci’, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Özer ‘Egzersiz ve Beslenme’, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Pamuk ‘Enerji Sistemleri’, Öğr. Gör. Kemal Kabasakal ‘Masaj’ konularında, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Ahmet Ömer Türe ise ‘Doping Kullanımı’ hakkında seminer verdi.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül’ün ziyaret edilmesi ile devam eden Spor Buluşması'nın ikinci günü, KMÜ Yunus Emre Kültür ve Sanat Evinde düzenlenen ‘Türkülerin Hikayeleri’ programı ile sona erdi.

Uluslararası Spor Buluşması, üçüncü gün misafir sporcuların söyleşileriyle devam edecek. Son gün ise düzenlenecek judo müsabakaları ve kapanış programının ardından sona erecek.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol