Hasan Özen
Hasan Özen
03 Mayıs 2020 Pazar 19:44
Berkcan Güven (Bege)

Henüz 23 Yaşında ama Bir Fenomen

30 Mayıs 1996 yılında İstanbul’da doğan Berkcan Güven aslında yakından tanıdığımız bir oyuncunun oğludur. Burhan Güven desem bazılarımız hatırlar sanırım. Atatürk’e benzemesiyle ön plana çıkan oyuncu ve gazeteci Burhan Güven’in oğlu Berkcan Güven şimdilerde bir Youtube fenomeni olarak karşımıza yer alıyor.

2014 Yılında Youtube Hayatına Başlangıç Verdi Takvimler

2014 yılını gösterdiğinde başarılı fenomen Berkcan Güven Youtube’a ilk videolarını yüklemeye başlamıştır. Genellikle oyun ve müzik ağırlıklı videolarıyla takipçilerini eğlendirmeyi amaçlamaktadır.

Youtube Benim İşim Dissiyle Adeta Patladı

2017 yılına kadar videolarını yükleme devam eden Berkan Güven, Youtube Benim İşim isimli dissini 2017 yılında yayınladı. O dissten sonra inanılmaz bir patlama yaşadı. Artık herkes tarafından BEGE lakabıyla tanınmaya başladı.

İki Klip Yayınladı, Takipçilerini ve İzleyicilerini Arttırmayı Başarı

Önce Yeniden isimli klibiyle, daha sonra da Neresi? İsimli şarkısıyla herkesin dikkatini çekmeyi başaran bir sanatçı konumuna geldi. Bu iki klip sayesinde izleyicilerini arttıran BEGE, artık herkes tarafından bilinen bir Youtube fenomeni haline gelmeyi başardı.

Yeniden Klibinde Aleyna Tilki ile Kameralar Karşısına Geçti

Şarkı söylemeye ve klip çekmeye başlayan Berkcan Güven; Yeniden isimli klibinde şarkıcı Aleyna Tilki ile kameralar karşısına geçti. Bege lakabı ile seslendirdiği mp3 müzikler Bege Şarkılarını indir oldukça ilgi görüyor.

BEGE, Aldığı Ödüllerle Başarılarını Taçlandırdı

Yaptığı çalışmalarla sadece takipçilerini ve sevenlerini arttırmakla kalmadı. Bunun yanı sıra aldığı ödüllerle de başarılarını taçlandırdı. Social Media Awards Turkey Ödülleri’nde 2017 yılında En Başarılı İnstagram Ünlüsü ödülünü almayı başardı. 2018 Kristal Elma Ödülleri’nde başarı yakalayan BEGE, Sosyal Medya / Influencer İletişimi alanında Gümüş ödül almayı başardı.

Kaynak: Mp3indir

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol